Home TOP NEWS Ο χρόνος συμμετοχής των δανεικών στο Σαββατοκύριακο

Ο χρόνος συμμετοχής των δανεικών στο Σαββατοκύριακο

 


Οι τέσσερις από τους έξι δανεικούς ποδοσφαιριστές σε ομάδες Α’ και Β’ Κατηγορίας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο. Όλοι ήταν βασικοί, με τους δύο να παίζουν μέχρι το τέλος και τους άλλους δύο να περνούν εκτός στην επανάληψη.

Για 63 λεπτά αγωνίστηκε ο Γεράσιμος Φυλακτού στη βαριά ήττα της Πάφου με 6-0 από στον Απόλλωνα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν για δέκατη φορά βασικός στη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας συνολικά έντεκα συμμετοχές. Στο επόμενο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί, αφού δέχθηκε κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό.

Στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας Αραδίππου στο ντέρμπι κορυφής στη Β’ Κατηγορία με την Αναγέννηση Δερύνειας ήταν ο Άγγελος Χρυσοστόμου. Η ομάδα με την οποία αγωνίζεται φέτος ως δανεικός ο νεαρός “πράσινος”, που αντικαταστάθηκε στο 58ο λεπτό της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, δέχθηκε την ήττα με 1-0.

Ακόμη ένα 90λεπτο, το έκτο συνεχόμενο, πρόσθεσε στο ενεργητικό του με τον ΑΣΙΛ ο Ανδρέας Σοφοκλέους, που έπαιξε κόντρα στο Διγενή Ορόκλινης, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Χαλκάνορα ο Σωτήρης Φιάκας, γράφοντας 90λεπτο, στην ήττα της ομάδας του Ιδαλίου από την Αγία Νάπα. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Απόλλωνας Βασιλείου.