Home TOP NEWS Σαλαμίνα για Μπρέβελντ

Σαλαμίνα για Μπρέβελντ

 


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Παπαγιώργη στο 24sports.com.cy, η Νέα Σαλαμίνα ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ της τον Νικάνδρο Μπρέβελντ. Η απόφαση για παραχώρηση ή όχι, θα παρθεί φυσικά από τον Ιβάιλο Πέτεφ. Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Πέτρου Παπαγιώργη:

“Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν μπει οι ιθύνοντες της Νέας Σαλαμίνας για το ενδεχόμενο δανεισμού του Νικάντρο Μπρέβελντ στην ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του 31χρονου Ολλανδού μέσου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός πιστεύει ότι ο Μπρέβελντ μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο χώρο τη μεσαίας γραμμής και να συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια της ομάδας του για αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμού του Μπρέβελντ στη Νέα Σαλαμίνα. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.  “