Home TOP NEWS Πιέζουν για να κλείνουν

Πιέζουν για να κλείνουν

 


Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιβάιλο Πέτεφ. Ο προπονητής μας φροντίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του και ζητά από όλους όσους έχουν να κάνουν με τις κινήσεις της ομάδας. Το αποτέλεσμα είναι πέραν από το ότι οι στόχοι δεν διαρρέουν(με κάποιες εξαιρέσεις), να μην είναι ξεκάθαρο ακόμα πόσες μεταγραφές θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε ποιες ακριβώς θέσεις.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, είναι γνωστό πως θα αποκτηθεί ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, αφού η αποχώρηση του Λεάντρο Γκονζάλες άφησε κενό. Οι πληροφορίες λένε πως η δεύτερη κίνηση θα αφορά κεντρικό αμυντικό. Μένει λοιπόν μια μεταγραφή στο χέρι και εκεί είναι που δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Υπάρχουν πληροφορίες για αμυντικό μέσο, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ο κόουτς να κινηθεί για επιτελικό, ανάλογα που θα κρίνει πως έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

Όπως και να έχει, στην ΟΜΟΝΟΙΑ πιέζουν για να κλείσουν τις μεταγραφές τους. Από χθες γράψαμε για ακραίο που παίζει στη Γερμανία, που ήρθε να προστεθεί στον Σεμέδο για τους στόχους για τα άκρα. Η περίπτωση του Σέρινταν μοιάζει πολύ δύσκολη γιατί στη μέση είναι η Γιαγκελόνια που θα θέλει λεφτά. Κατά τα άλλα ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει ήδη υποδείξει και τον εκλεκτό του για την άμυνα και γίνονται προσπάθειες για να πει το ναι.