Home TOP NEWS Σαφής η αλλαγή με Πέτεφ

Σαφής η αλλαγή με Πέτεφ

Από όποια πλευρά κι αν προσεγγίσει κανείς το θέμα, αντιλαμβάνεται πως ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει καταφέρει να αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι ομαδάρα που θα κτυπάει πρωτάθλημα δεν μας έχει κάνει. Ακόμα και το χθεσινό ματς που κερδίσαμε με 3-0 και άνετα, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να έχει άλλη εικόνα, όχι τόσο θετική. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Βούλγαρος σε 5 μόλις παιχνίδια άφησε το στίγμα του.


Καταρχάς είναι τα αποτελέσματα. Στα αντίστοιχα 5 παιχνίδια του πρώτου γύρου με Εθνικό, Αλκή, Πάφο, Ολυμπιακό και Ερμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε 5 βαθμούς, στον δεύτερο πήρε 13. Κατά δεύτερον είναι η ηρεμία που εκπέμπουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι σαφές πως δεν είναι το ίδιο πιεσμένη και το ρόλο της έπαιξε σίγουρα η συμπεριφορά του κόουτς. Η διάθεση όλων είναι σαφώς καλύτερη. Και τέλος, πολύ απλά η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο πως κερδίζει.

Θα πούμε ξανά πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει γίνει υπερομάδα, έχει ακόμα θέματα να δουλέψει. Όσο κερδίζει όμως, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και ο κόουτς κερδίζει χρόνο για δουλειά. Τα περιθώρια βελτίωσης μεγάλα, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να λεχθεί πως αγωνιστικά φαίνεται να μπήκαμε στο σωστό δρόμο.