Home TOP NEWS Σενάρια ενδεκάδας με Απόλλωνα

Σενάρια ενδεκάδας με Απόλλωνα

 


Τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) η ομάδα μας και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Καινούργια πρόσωπα θα έχουμε στην εντεκάδα από τον Ιβάιλο Πέτεφ, σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή, ενώ το σχήμα εικάζουμε ότι θα παραμείνει το ίδιο με δυο φορ μπροστά.

Άμυνα

Ο Μιχαΐλοφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς το παιχνίδι φορά τη 2η αγωνιστική του Α’ γύρου. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Τετράδα μπροστά του από δεξιά προς αριστερά οι Τζαΐλσον, Κατελάρης, Γουίλιαμ Σοάρες και Καντέ. Όλοι θα χρειαστεί να συνεχίσουν την καλή τους παρουσία για να κρατήσουν το μηδέν πίσω.

Μεσαία Γραμμή

Ο Ρενάτο Μαρκάσα επιστρέφει από την τιμωρία του και παίρνει θέση στα χαφ μαζί με τον Άλεξ Σοάρες. Οι δυο τους αναμένεται να έχουν μπόλικη δουλειά να κάνουν, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στο ένα φτερό θα είναι ο Δημήτρης Χριστοφή και στο άλλο ο Τζαρσίνιο Αντώνια, παίκτες οι οποίοι με την ταχύτητα τους μπορούν να κάνουν ζημιά στην άμυνα του αντιπάλου.

Επίθεση

Ο Ιβάιλο Πέτεφ θέλει να πιέσει ψηλά τον Απόλλωνα και να κλέψει μπάλες στον μεσοαμυντικό χώρο του αντιπάλου γι’ αυτό και οι παρουσία δυο φορ. Πέραν τούτου, Ματ και Λόπες φαίνεται να τα βρίσκουν στην επίθεση, αυξάνοντας την παραγωγικότητα της ομάδας μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.