Home TOP NEWS Τα βρήκαν ΟΜΟΝΟΙΑ και Αλκή για τη μεταγραφή Σεμέδο

Τα βρήκαν ΟΜΟΝΟΙΑ και Αλκή για τη μεταγραφή Σεμέδο

 


Πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην ομάδα μας είναι ο Γουίλι Σεμέδο, με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αλκή συμφώνησαν σε όλα, όμως υπογραφές δεν έπεσαν ακόμη. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι της Λαρνακιώτικης ομάδας με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα και έπειτα αναμένονται οι εξελίξεις. Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Σεμέδο θα βρίσκεται τεχνικός διευθυντής μιας Νορβηγικής ομάδας και ίσως καταθέσει πρόταση.

Για το θέμα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Active ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, τονίζοντας πως μετά το ματς της 20ης αγωνιστικής θα έχει συνάντηση τόσο με τον Αντώνη Τζιωνή, αλλά και τον άνθρωπο της άλλης ομάδας που ενδιαφέρεται. Τότε, θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη, κατά πόσο θα ντυθεί στα πράσινα.

Willy Johnson Semedo Afonso όπως είναι το πλήρες όνομα του, μετράει 18 συμμετοχές στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η μια για το Κύπελλο, έχοντας παίξει δύο φορές εναντίον της ομάδας μας. Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας “έγραψε” έως τώρα 1418 αγωνιστικά λεπτά, βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές.