Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας με πολλά…ερωτηματικά

Πρόβλεψη εντεκάδας με πολλά…ερωτηματικά

 


Αγώνα κυπέλλου δίνει σήμερα η ομάδα μας στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) απέναντι στη Δόξα στο ΓΣΠ και στόχος είναι μια καθαρή νίκη που θα απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση. Ο κόουτς αναμένεται να δώσει ανάσες και να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές ενώ το σχήμα θα παραμείνει 4-4-2.

Άμυνα

Ξεκάθαρα τα πράγματα στον άσσο αφού δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Λούκα Βύντρα και Γουίλιαμ Σοάρες, ενώ στα άκρα εικάζουμε ότι θα διατηρήσουν τη θέση τους Μάριος Δημητρίου δεξιά και Μαρκάσα αριστερά.

Μεσαία Γραμμή

Στα χαφ τη μια θέση θα πάρει ο Φάνος Κατελάρης, που επανέρχεται στην αρχική εντεκάδα, ενώ δίπλα του αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί έχει ο Κανού, που θα επανέλθει ως βασικός μετά από καιρό, δίνοντας παράλληλα ανάσες στον Άλεξ Σοάρες. Στο ένα φτερό θα είναι σίγουρα ο Τζαρσίνιο Αντώνια ενώ στο άλλο ένας εκ των Χριστοφή ή Κιπιάνι. Υπάρχει και το σενάριο να μετατωπιστεί ο Μαρκάσα στο αριστερό φτερό, με τους δυο τελευταίους να μένουν εκτός και τον Καντέ να περνά στο αριστερό φτερό της άμυνας.

Επίθεση

Το δίδυμο της επίθεσης για πρώτη φορά θα αποτελείται από τους Θεόφιλους Σόλομον και Ράφα Λόπες, με τον κόουτς να αφήνει στον πάγκο τον Ματ. Ο Πετεφ θα κρίνει αναλόγως με την εξέλιξη του ματς για το αν θα παίξει ο Άγγλος και πόσο χρόνο θα πάρει ο Πορτογάλος, για να κρατήσει και τους δυο όσο πιο…φρέσκους γίνεται για το αιώνιο. Ενδέχεται βέβαια και το σενάριο στον πάγκο να μείνει ο Λόπες και δίδυμο μπροστά να είναι Σόλομον και Ματ. Όπως και να έχει, θεωρούμε πως ένας από τους δύο θα ξεκουραστεί.