Home TOP NEWS Σενάρια ενδεκάδας για το ντέρμπι

Σενάρια ενδεκάδας για το ντέρμπι

 


Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) μεταξύ Ανόρθωσης και ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την 23η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες αφού αμφότερες μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 και κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Άμυνα

Ελαφρύ προβάδισμα θα δίναμε στον Ανδρέα Χριστοδούλου έναντι του John Alvbage, καθώς ο νεαρός μάλλον είναι πιο έτοιμος και προτιμήθηκε ως αντικαταστάτης του Μιχαΐλοφ όταν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα. Η τετράδα της άμυνας μάλλον είναι δεδομένη με τους Τζαΐλσον, Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες και Καντέ να παίρνουν θέση στους πρώτους έντεκα.

Μεσαία Γραμμή

Ο Άλεξ Σοάρες επιστρέφει από τη τιμωρία που του επιβλήθηκε λόγω καρτών και ξεκινάει στο χώρο του κέντρου. Δίπλα του κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τον Μαρκάσα, εκτός και αν ο Πέτεφ θελήσει να παίξει πιο συντηρητικά, περνώντας τον αρχηγό στο φτερό και βάζοντας έναν εκ των Κατελάρη ή Μπρέβελντ δίπλα στον Σοάρες. Θυμίζουμε ότι ο Μαδούρο είναι τιμωρημένος. Όσο αφορά τα φτερά, ο Τζίμης ξεκινάει σίγουρα ενώ την άλλη θέση διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Αντώνια και Κιπιάνι.

Επίθεση

Με μυαλό σαν αλεπούς πρέπει να παραταχθούν οι Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Ράφα Λόπες απέναντι στους αμυντικούς της Κυρίας, αφού και οι δυο υπερτερούν των αντιπάλων τους με την μπάλα κάτω. Το δίδυμο της επιθετική μας μας γραμμής θέλει να συνεχίσει τη ρέντα που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα.