Home TOP NEWS Πέτεφ: “Είμαι πολύ έξυπνος και μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται όλα...

Πέτεφ: “Είμαι πολύ έξυπνος και μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται όλα αυτά”

 


Ο Ιβάιλο Πέτεφ στην αποψινή διάσκεψη των προπονητών, μίλησε για κάτι που υπάρχει και προκαλεί όλα αυτά στην ομάδα. Ο Βούλγαρος τεχνικός ρωτήθηκε για την επιστροφή των Λόπες και Σοάρες στην ομάδα και απάντησε πως ακόμα δεν άλλαξε κάτι.

Πέτεφ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ από λάθη. Έχει χαλάσει η ατμόσφαιρα στην ομάδα, αν οι παίκτες μας παρουσίαζαν όσα κάναμε στην προπόνηση θα βλέπατε άλλα πράγματα. Είμαι πολύ έξυπνος και μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται όλα αυτά. Δεν θα παραδοθούμε και θα παλεύουμε κάθε ματς ως το τέλος».

Για τους Λόπες και Σοάρες, είπε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχουμε κάποια προβλήματα, αν κάνω αυτό που έχω αποφασίσει, θα το κάνω αν μείνω ή αν φύγω, για να μην έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ υποχρεώσεις οικονομικές. Δεν είναι δική μου ευθύνη που οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κατάσταση και να πιέσουν. Όσο είμαι εγώ δεν πρόκειται να παίξουν αυτοί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν κάνω σκέψη να αποχωρήσω, δεν έχω φταίξιμο για αυτή τη κατάσταση. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σε κάποια θέση που μπορούσε να χάσει και την είσοδο της στην 6άδα, ντροπή για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό βγαίνει λίγο πως προστατεύω τον εαυτό μου αλλά αν μπορείς να διαβάσεις μεταξύ όσων έχω πει, μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να κάνω στην ομάδα. Ένα πλοίο έχει ξεκινήσει να βουλιάζει, αυτός που το ελέγχει φεύγει τελευταίος. Κανείς δεν φεύγει όταν όλα είναι καλά, αυτό έχω να πω για τον βοηθό».

«Το έχω ξαναπεί πως ήταν απόφαση μου να φύγουν αυτοί οι τρεις για δικούς μου λόγους. Αν ήταν το τελευταίο ματς σήμερα θα σας έλεγα και το λόγο. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας όμως.
Τους άφησα εκτός γιατί δεν ήταν σε φόρμα, περίμενα περισσότερα, δεν έδιναν αυτά που περίμενα, βγήκαμε από το κύπελλο και για αυτό αποφάσισα να δώσω ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά. Αυτό γίνεται παγκόσμια».

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν δύσκολη εβδομάδα, από την πρώτη μέρα είπα πως πιστεύω πως έχουμε ποιότητα. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και κερδίσαμε. Ευχαριστώ τον Μπαλταζάρ, δεν θα μπορούσα εγώ μέσα σε μερικές μέρες να κάνω θαύματα, είχε γίνει πολύ καλή δουλειά. Θα παλέψουμε ως το τέλος για την Ευρώπη, το πιστεύουμε. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Ευχαριστώ τον κύριο Πέτεφ, που ήταν προπονητής εδώ όταν ξεκινούσα εγώ στη β ομάδα της ΑΕΛ. Συγχαρητήρια από μένα γιατί είναι δυνατός και η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη ομάδα».