Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής των play-off

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής των play-off

 


Επιστροφή στη δράση για το Πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή μιας εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Το προσεχές διήμερο θα διεξαχθούν οι έξι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης, με τα ματς του πρώτου ομίλου να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, αφού στον όμιλο του υποβιβασμού σχεδόν όλα έχουν κριθεί.

Το Σάββατο το Αποέλ υποδέχεται την ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη για να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή, ενώ η ομάδα της Λεμεσού κυνηγάει το “τρίποντο” για να διατηρήσει τις ελπίδες της για 4άδα. Την ίδια μέρα, λίγο αργότερα, ο πρωτοπόρος Απόλλωνας δοκιμάζεται στο “ΑΕΚ Αρένα”, με τους Λαρνακείς να θέλουν βαθμολογικό κέρδος για να παραμείνουν μέσα στις θέσεις που δίνουν (σίγουρα ή με προϋποθέσεις) ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σκέφτονται μόνο πως θα αποδράσουν χωρίς απώλειες, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά από τη 2η θέση. Την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση, που καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς, σε αντίθεση με την ομάδα μας που ουσιαστικά μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για έξοδο στην Ευρώπη.

Δύο παιχνίδια και για το δεύτερο όμιλο το Σάββατο, με τη Νέα Σαλαμίνα να υποδέχεται τον Ερμή, ενώ η Δόξα φιλοξενεί την Αλκή. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή, αντιμετωπίζοντας στο Μακάρειο την Πάφο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής των play-off:

Α’όμιλος:

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
17:00 Αποέλ-ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)
19:00 ΑΕΚ-Απόλλωνας (Cytavision Sports 2)

Κυριακή 1 Απριλίου 2018
18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση (Primetel)

Β’ όμιλος

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
17:00 Νέα Σαλαμίνα-Ερμής (Cytavision Sports 3)
18:00 Δόξα-Αλκή (Cytavision Sports 7)

Κυριακή 1 Απριλίου 2018
17:00 Ολυμπιακός-Πάφος FC (Cytavision Sports 1)