Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Η ομάδα μας δεν έχει μόνο οικονομικό πρόβλημα αλλά έχει...

ΘΥΡΑ 9: «Η ομάδα μας δεν έχει μόνο οικονομικό πρόβλημα αλλά έχει πολλά προβλήματα μέσα σε αυτά και το οικονομικό»

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, στην οποία αναφέρει πως συνεχίζονται οι διεργασίες ανεύρεσης ανθρώπων που έχουν τις ικανότητες να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου. Επίσης, οι οργανωμένοι τοποθετούνται για τρία θέματα, ενώ δεν ξεχνούν να ευχηθούν χρόνια πολλά στις γυναίκες. Αναλυτικά:

Έχουμε αφιερώσει όλο μας τον χρόνο και τις δυνάμεις στην εξεύρεση ενός κοινά αποδεκτού και ικανού Διοικητικού Συμβούλιο. Μέσα όμως στον παρασκηνιακό πυρετό για την εκλογική συνέλευση δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστα τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την ομάδα μας αλλά και το ποδόσφαιρο.

1. Ο Κανού ο κάθε Κανού και όποιος άλλος γουστάρει μπορεί να πάρει τα πράγματα του και να πάει εκεί που γλύφει από την ημέρα που ήρθε Κύπρο. Από εκεί και πέρα οι δικές μας ευθύνες είναι για ακόμα φορά βαριές αφού φαίνεται ότι δεν έχουμε κοντά στους παίκτες τους σωστούς ανθρώπους όχι μόνο να τους εξηγήσουν που ήρθαν αλλά και να τους τραβήξουν το αυτί όταν πρέπει.

2. Αφού σήμερα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο Κ. Κουτσοκούμνης και αφού σεβαστήκαμε τον πόνο της οικογένειας και δεν σχολιάσαμε κάτι τόσες μέρες, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τώρα. Πιστεύουμε ακριβώς τα ίδια όσα πιστεύαμε για τον πρώην πρόεδρο της ΚΟΠ και πριν τον θάνατο του. Για αυτό μόνο εμετό μας προκαλεί η προσπάθεια αγιοποίησής του από την ώρα του θανάτου του. Ποτέ δεν είμασταν υποκριτές και δεν θα γίνουμε τώρα δεν μπορεί ο θάνατος του οποιουδήποτε ανθρώπου να διαγράφει όσα έκανε στην ζωή του είτε καλά για κάποιους είτε κακά για άλλους.

3. Η παραίτηση του βοηθού Προπονητή είναι ακόμα μια απόδειξη της άθλιας και αντι επαγγελματικής συμπεριφοράς που έχουμε προς τους εργαζόμενους στο σωματείο μας. Αυτή η συμπεριφορά δυστυχώς απομακρύνει συνεχώς τους επαγγελματίες από το Πούλλος και τα γραφεία ενώ στο τέλος καταλήγουμε να δουλεύουμε με ερασιτέχνες και ανίκανους. Όσοι αξιόλογοι στους τομείς τους παραμένουν στην ομάδα είναι είτε από αγάπη προς αυτήν είτε από τρέλα για να αλλάξουν τα πράγματα.

Τα σημεία 1 και 3 είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η ομάδα μας δεν έχει μόνο οικονομικό πρόβλημα αλλά έχει πολλά προβλήματα μέσα σε αυτά και το οικονομικό. Το γράφουμε αυτό λόγω του ότι βλέπουμε μια λανθασμένη προσέγγιση από τον κόσμο όσον αφορά τις εκλογές αφού ασχολείται συνεχώς με επενδυτές και λύσεις οικονομικής φύσης παραγνωρίζοντας την ανάγκη ικανά άτομα να εμπλακούν στα διοικητικά του σωματείου. Ακόμα και αν στην εκλογική συνέλευση σε ένα μήνα δεν βρούμε τους τρόπους οικονομικής ανάσας για το σωματείο επιβάλετε να βρούμε τα άτομα που θα οδηγήσουν το σωματείο μας προς τον επαγγελματισμό.

Υ.Γ – Χρόνια πολλά στις γυναίκες που αγωνίζονται για ισότητα σε όλα τα μέρη της γης, στις Κύπριες γυναίκες που αγωνίζονται να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα στον βάρβαρο καπιταλισμό, στις γυναίκες στο Κουρδιστάν που πολεμούν τον θρησκευτικό φανατισμό και τους τούρκους εισβολείς, στις γυναίκες στην Αφρική που αγωνίζονται ενάντια στην φτώχεια και στις αρρώστιες, στις γυναίκες που μεταναστεύουν με τα παιδιά τους στην αγκαλιά και σε όλους όσους στηρίζουν τους αγώνες των γυναικών που παράλληλα είναι και αγώνες της ανθρωπότητας.