Home TOP NEWS Τζιωνής για κριτήρια, Πέτεφ, παίκτες και οργανωμένους

Τζιωνής για κριτήρια, Πέτεφ, παίκτες και οργανωμένους

 


Δηλώσεις στον ΑΣΤΡΑ έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τζιωνής, ο οποίος μίλησε για τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή.

Οι κύριες τοποθετήσεις τους:

Για κριτήρια:  “Στα πολλά προβλήματα, το πρώτο που έχει προτεραιότητα είναι τα κριτήρια Μαρτίου. Βρισκόμαστε πολύ μακριά αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με πολλή πάθος για να τα καταφέρουμε ακόμα μια φορά. Είμαστε 100 με 150 χιλιάδες πίσω από τον στόχο μας. Οι προσπάθειες συνεχίζονται, δεν αφήνουμε κατά μέρος καμία ενέργεια. Είτε με τα εισιτήρια είτε με τα προϊόντα, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε…”.

Για Πέτεφ: “Απ’ την στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει μια άλλη τροπή και οδηγείται στα δικαστήρια, θα ήταν φρόνιμο να αποφύγουμε τις δημόσιες τοποθετήσεις. Δεν έχει προκύψει κάτι καινούργιο. Η υπόθεση είναι ενώπιον των δικαστικών αρχών της ομοσπονδίας και της πολιτείας και περιμένουμε εξελίξεις.”

Για τους Πορτογάλους: “Οι δύο ποδοσφαιριστές (Σοάρες-Λόπες) έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Μαργκάσα έχει ενημερωθεί από εμένα πριν 10 μέρες ότι είναι εκτός ομάδας πλέον χωρίς αυτό να έχει σχέση με όσα έχουν γραφτεί και τα οποία δεν συμμεριζόμαστε. Έχει τεθεί εκτός ομάδας γιατί θεωρήσαμε ότι η επόμενη ημέρα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και είχε κοινοποιηθεί η απόφαση του προπονητή και πριν η επίσημη ομάδα λάβει γνώση και ενημέρωση, ο ποδοσφαιριστής είχε προβεί σε ενέργειες που ουσιαστικά έθετε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Δεν μπήκε στον κόπο και δεν είχε την καλή θέληση να ακούσει τις απόψεις του Σωματείου, κάποιες ενέργειες ενόχλησαν και τον έθεσαν εκτός ομάδας. Περιμέναμε να διαχειριστεί με ένα διαφορετικό τρόπο την κατάσταση. Γι’ αυτό και τέθηκε εκτός ομάδας. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές είναι στο ρόστερ. Είναι στην διάθεση του προπονητή και του επόμενου προπονητή και Δ/Σ.”

Για οργανωμένους: “Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αλλά έχω καθήκον να σχολιάσω κάποια πράγματα, χωρίς να επιθυμώ την αντιπαράθεση. Διανύουμε μια πολύ κακή χρονιά στο αγωνιστικό. Ενός κακού μύρια έπονται. Έχουν λεχθεί κάποια πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Είχε παρθεί απόφαση για απομάκρυνση γενικού διευθυντή. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Συζητήθηκε το θέμα, λέχθηκαν τα θετικά και τα αρνητικά του αλλά ποτέ δεν τέθηκε απόφαση για απομάκρυνσή του. Λέχθηκε για απλήρωτους ποδοσφαιριστές με ένα τρόπο που δεν είναι σωστός. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι σύμφωνα με τα συμβόλαιά τους. Για τρεις παίκτες υπάρχει 90 ημέρες χάριτος και για τους υπόλοιπους 60 ημέρες. Στις 61 ή 91 ημέρες είναι σοβαρός λόγος ο ποδοσφαιριστής να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος. Δεν υπάρχουν παίκτες απλήρωτοι, είναι πληρωμένοι με βάση το συμβόλαιό του.”

Για το περιστατικό με τις επιταγές των ποδοσφαιριστών: “Υπάρχει εξήγηση, οι επιταγές των ποδοσφαιριστών είχαν ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου. Η ημερομηνία πληρωμές των τηλεοπτικών ήταν για τις 10 του μήνα. Τις προηγούμενες φορές η πληρωμή του χορηγού εξαργυρωνόταν την ίδια ημέρα. Λόγω μιας τραπεζικής πρακτικής που δεν λειτούργησε, δεν πληρωθήκαν κάποιοι παίκτες το πρωί αλλά το μεσημέρι τις 11 ης Φεβρουαρίου.”

Για τις εκλογές: “Δεν υπάρχει στην ουσία συγκεκριμένη πρόταση, δεν έχει εκδηλωθεί ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον από κάποιο άνθρωπο για να ηγηθεί. Αυτό με ανησυχεί, οι μέρες πλησιάζουν και έπρεπε να γίνουν οι διεργασίες. Η Ομόνοια δεν τελειώνει με την αποτυχημένη χρονιά. Εκείνοι που ενδιαφέρονται και την αγαπούν θα πρέπει να συντονιστούν, καλό θα είναι να ενωθούν και να μην υπάρχει εκλογική διαδικασία. Όποιος θέλει θα του σώσω όλα τα στοιχεία που θα χρειαστεί, όπως έκανα και με τον κύριο Κατσουρίδη σε 1-2 περιπτώσεις που συναντηθήκαμε. Έχω μιλήσει και σε κάποια άλλα παιδιά, μια ομάδα επιχειρηματιών από την Λεμεσό που συζητούσαν με κάποιους επενδυτές”