Home TOP NEWS Αγαπητή ΑΕΚ, αγαπητέ κ. Καραπατάκη

Αγαπητή ΑΕΚ, αγαπητέ κ. Καραπατάκη

 


Αγαπητή ΑΕΚ, μέχρι χθες ήσουν η ομάδα υπόδειγμα. Η μικρομεσαία που με σωστή, σκληρή δουλειά και επαγγελματική οργάνωση, έκανε κάθε χρόνο σταθερά βήματα μπροστά και έδειχνε ικανή να κτυπήσει τον τίτλο. Αγαπητέ κ. Καραπατάκη, μέχρι χθες ήσουν ο τέλειος πρόεδρος. Σταθερός στις αξίες σου, αυτός που δεν φοβήθηκε να φωνάξει πριν μερικούς μήνες όταν αδικήθηκε κατάφωρα, αυτός που αρνήθηκε να αφήσει το όνομα του ή την ομάδα του να μπλέξει στα περίεργα σενάρια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αγαπητή ΑΕΚ, αγαπητέ κ. Καραπατάκη. Μπορεί στο τέλος της χρονιάς να είστε κυπελλούχοι, αλλά στο μυαλό σχεδόν όλης της φίλαθλης Κύπρου, θα είστε αυτοί που το έκαναν κλέβοντας. Θα είστε επίσης αυτοί που πούλησαν τη ψυχή τους στον διάβολο, αποφασίζοντας να παίξετε κόντρα στο Αποέλ με την αναπληρωματική ομάδα και δίνοντας του την ευκαιρία να κτυπήσει ρέστα για το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως απογοητεύσατε ηθελημένα ή άθελα όλους αυτούς τους φιλάθλους, που θεωρούσαν την ΑΕΚ το τελευταίο προπύργιο της τιμιότητας και ενός καθαρού ποδοσφαίρου. Αυτούς που πίστευαν πως η δουλειά και ο επαγγελματισμός είναι αρκετά.

υ.γ.1. Ξέρουμε πολύ καλά πως με τόσες συνεχόμενες ήττες από τον αιώνιο, τόσες ανίκανες διοικήσεις και τόσα οικονομικά προβλήματα δεν αποκλείεται και η δική μας ομάδα ίσως να είναι η τελευταία που δικαιούται να μιλά. Είσαστε όμως και το παράδειγμα ανοικοδόμησης μας από την αρχή με χαμηλό μπάτζετ. Και διαβάζετε τα λόγια ενός απογοητευμένου φιλάθλου πάνω από όλα.

υ.γ.2. Αν παίζατε κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα την Τετάρτη, ενδεχομένως να σας ευχόμαστε και μια περιποιημένη 3άρα απλά για να αντιληφθείτε πως κάθε συμφωνία με τον διάβολο, αναγκαστικά στην μια πλευρά του τραπεζιού έχει τον…διάβολο.