Home TOP NEWS Άλλο ένα μαύρο βράδυ

Άλλο ένα μαύρο βράδυ

Τέσσερις ήττες, σε τέσσερα αιώνια ντέρμπι. Πριν το ματς ζητούσαμε από τους παίκτες να δώσουν ότι έχουν απόψε κι ας πάνε μετά διακοπές. Το αποτέλεσμα ήταν βαρύ. Και ούτε το σοβαρό διαιτητικό λάθος του Νικολαΐδη, ούτε οι χαμένες ευκαιρίες πριν το 1ο του Αποέλ είναι ικανά να το δικαιολογήσουν. Κανένα από τα δυο αυτά δεδομένα δεν δικαιολογεί ένα σκορ τόσο βαρύ, όταν ένας παίκτης που παίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει τι σημαίνει αυτό το ματς.


Αν υπάρχει πάτος, θεωρούμε πως τον πιάσαμε με τις 8 συνεχόμενες ήττες, δηλαδή τι έμεινε η διαβάθμιση; Η φετινή είναι η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και από ευθιξία και μόνο θεωρούμε πως τα μέλη των Δ.Σ. που είχαν συμμετοχή στο σχεδιασμό και την στρατηγική των τελευταίων 10-15 χρόνων (γιατί είπαμε ξανά την άποψη μας για το πως πρέπει να αποδίδονται οι ευθύνες) δεν πρέπει να φαντάζονται πουθενά στην επόμενη μέρα τον εαυτό τους. Διανύουμε τη χειρότερη σαιζόν της ιστορίας μας, το λέμε ξανά.

Και επειδή μπροστά μας έχουμε πλέον μια σημαντική απόφαση να πάρουμε -αν θα περάσει η πρόταση Παπασταύρου ή όχι- θεωρούμε πως αυτής πρέπει να προηγηθεί ανάληψη ευθυνών και απομάκρυνση όλων όσων είχαν συμμετοχή σε αυτή την κατρακύλα. Είτε είναι το κόμμα, είτε είναι συμβουλιακοί, είτε οτιδήποτε άλλο, αν θέλουν να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με Παπασταύρου ή χωρίς, πρέπει να αντιληφθούν πως ήρθε η ώρα οι ίδιοι να αποχωρήσουν. Είναι δύσκολο όταν είσαι εκεί και προσπαθείς για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποδεχθείς την αποτυχία σου, αλλά αν παίρνει ο κάθε ένας τα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσωπικά, είναι καταδικασμένη να κουβαλάει τα βαρίδια τους.