Home TOP NEWS Χαρίτου: «Οι καιροί έχουν αλλάξει…»

Χαρίτου: «Οι καιροί έχουν αλλάξει…»

 


Η μεγάλη δόξα της ομάδας μας, Αντρέας Χαρίτου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Pressing» με τον Αντρέα Βιολάρη. Κατέθεσε την άποψη του για τα γεγονότα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αποκάλυψε ότι προσεγγίστηκε από τον συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου για να εμπλακεί στα διοικητικά, αλλά είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να μπορεί να προσφέρει. Αναλυτικά:

Αρχικά, τοποθετήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση: «Είναι γεγονός ότι και ο πιο απαισιόδοξος δεν πίστευε ότι θα είχε χειρότερη χρονιά από την περσινή. Αν αναλογιστούμε τις προϋποθέσεις, που ξεκινούσε η φετινή χρόνια, κανείς δεν το πίστευε. Τα νούμερα είναι καταθλιπτικά και πονούν αφάνταστα όλους τους Ομόνοιατες. Αυτά γράφονται στην ιστορία και θα συζητούνται τα επόμενα χρόνια».

Για τα διοικητικά: «Ήλπιζα ότι η επικειμένη γενική συνέλευση θα έφερνε αποτέλεσμα. Όμως, δεν σημαίνει επειδή υπάρχουν κι άλλες απόψεις, κι άλλες κινήσεις, είναι απαραίτητα κακό. Αυτό που λέω είναι ότι όλα αυτά, δεν πρέπει να αφήσουμε να διχάσουν τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι η σοφία, μέσα από την Δημοκρατία να βρεθεί το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα να είναι σεβαστό και να μην σπείρει την διχόνοια και μετά να τρέχουμε για να σβήσουμε τις… φωτιές».

Για το θέμα της εταιρείας: «Σαν Ομονοιάτης δεν θα ήθελα να αλλάξει την ιδεολογία του σωματείου, όπως είναι έτσι με την λαϊκή βάση. Όμως, οι καιροί έχουν αλλάξει. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και είναι αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό που θα πρέπει να διασφαλίσουμε είναι να μην αφήσουμε να χαλάσει αυτό. Να μείνει ο κόσμος και να μην χαθεί αυτή η λαϊκή βάση που υπάρχει».

Αν θα υπάρχει άλλη πρόταση: «Απ’ ότι λέχθηκε και στην συγκέντρωση, από τον εκπρόσωπο της Θύρα 9 ότι θα ετοίμαζαν μία κίνηση, εάν υπήρχε αναβολή της συνέλευσης. Από την στιγμή που έγινε η αναβολή περιμένουμε».

Και ο κ. Κατσουρίδης ζήτησε αναβολή, αρά κάτι ετοιμάζει: «Αν είναι κάτι καλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, γιατί να μην το εξετάσουμε. Έγινε πολλή δουλειά από την κίνηση του κ. Παπασταύρου και δεν ξέρω αν υπάρχει ο χρόνος για να δούμε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι όλοι όσοι ασχολούνται είναι για το καλό της ομάδας. Δεν νομίζω να θέλει κάποιος να βλάψει στην ομάδα».

Απαντώντας σε ένα μήνυμα ότι άνθρωποι σαν τον Αντρέα Χαρίτου θα ήταν καλό να βρίσκονται κοντά στην ομάδα: «Κοντά στην ομάδα ήμουν σαν προπονητής. Κοντά είμαι σαν φίλαθλος, αφού σπάνια χάνω παιχνίδι της ομάδας. Τώρα, όσον αφορά τα διοικητικά, παρόλο που με έχουν προσεγγίσει, δεν θα εμπλακώ αυτή την στιγμή».

Αν εννοεί ότι προσεγγίστηκε τώρα ή παλαιότερα: «Όχι, τώρα προσεγγιστικά, αλλά προτιμώ να μην εμπλακώ».

Εάν είναι ο κ. Λώρης Κυριάκου που τον προσέγγισε. «Ναι, αλλά ότι ο ίδιος προσωπικά, αλλά από άτομα του συνδυασμού του. Δεν είναι ότι δεν θέλω να βοηθήσω, αλλά δεν μπορώ αυτή την στιγμή και για κάποιες προσωπικές δυσκολίες». Όχι ο ίδιος προσωπικά, αλλά από τον συνδυασμός».

Για το πόσους παίκτες θα κρατούσε και τη νέα περίοδο. «Νομίζω 4-5, γιατί δεν υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα στην ομάδα».

Δηλώσεις: 24sports.com.cy