Home TOP NEWS Δυο γκολ ο Κατσαντώνης με την Εθνική Νέων

Δυο γκολ ο Κατσαντώνης με την Εθνική Νέων

 


Δύο γκολ σημείωσε στο φιλικό της Εθνικής Νέων ο Ανδρέας Κατσαντώνης, που ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ενώ ο δεύτερος “πράσινος”, Στέλιος Ιακώβου, που ήταν στην αποστολή πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη. Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Η Εθνική Νέων U19 σε φιλικό αγώνα που έγινε αργά το απόγευμα στο Ruggell νίκησε με 6-1 το Λιχτενστάιν. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Μιχάλης Ιωάννου (19’) και Παναγιώτης Λουκά (35’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 41ο λεπτό. Στο 62ο λεπτό ο Ανδρέας Κατσαντώνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, στο 75’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 4-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιάννης Γερολέμου πέτυχε το 5-1 και στο 78ο λεπτό ο Παναγιώτης Λουκά διαμόρφωσε το 6-1.

Κύπρος: Κωνσταντίνου, Σεργίου, Καραγιάννης (72′ Α. Μιχαήλ), Σιέλης, Ε. Ανδρέου (72′ Ιακώβου), Ν. Παναγιώτου (83′ Παπαδόπουλος), Κωστή (72′ Γερολέμου), Λουκά (80′ Ραουνάς), Κατσαντώνης (80′, Μ. Ιωάννου, Κ. Ηλία (83′ Πολυκάρπου).

Οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη.