Home TOP NEWS Εκδρομή την Κυριακή… γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο

Εκδρομή την Κυριακή… γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο

 


Το πρόγραμμα της εβδομάδας ανακοίνωσε η ΘΥΡΑ 9, που θα τηρήσει αποχή την Πέμπτη στον τελικό Κυπέλλου Φούτσαλ λόγω της ταυτοποίησης, όμως έκανε κάλεσμα σε όλους να δούνε τον αγώνα από το φαν κλαμπ των οργανωμένων στη Λάρνακα. Επίσης, η οργανωμένη μας κερκίδα οργανώνει εκδρομή την Κυριακή, με παρουσία στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου αλλά και της καλαθοσφαιρικής ομάδας των ανδρών. ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και στη ΘΥΡΑ 9 το απέδειξαν πάρα πολλές φορές. Αναλυτικά η ενημέρωση:

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία συνεδρία με αντιπροσώπους από όλα τα κλιμάκια. Τα κλιμάκια μας ενημερώθηκαν από την Γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 για όλα τα τελευταία γεγονότα γύρω από την πιο σημαντική εκλογική συνέλευση στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε απο κοινού τον τελικό Κυπέλλου φούτσαλ την Πέμπτη η ώρα 19:00 να τον δούμε στο fan club των αδελφών μας στην Θύρα 9 Λάρνακας – Larnaca 9 Crew. Θυμίζουμε πως ΚΑΙ στον αγώνα της Πέμπτης θα υπάρχει ταυτοποίηση.

Τέλος, την Κυριακή έχει εκδρομή. Την Κυριακή έχουμε γιορτή. Τα λεωφορεία θα είναι στον κεντρικό απο τις 10.00 το πρωί γεμάτα μπυρόνια έτοιμα να υποδεχτούν όλα τα αδέλφια Παγκυπρίως σε μια μέρα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ και ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ τρέλα. Ξεκινάμε απο τον Κεντρικό στις 10.00 το πρωί με πρώτη στάση το γήπεδο του Θόι στην Λακατάμια η ώρα 11.00 για να σπρώξουμε την γυναικεία ομάδα σε ακόμη μια νίκη. Ακολούθως συνεχίζουμε την πορεία μας στην Πράσινη Λευκωσία για το Fan club 9 lakatamia για φαγοπότι. Από εκεί, όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά για το ελευθέρια οπου στις 16:00 οι λεβέντες του μπάσκετ παίζουν τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος. Μετά τον αγώνα κατευθυνόμαστε στον Κεντρικό για να δούμε τον αγώνα με τους ακατανόμαστους. Μεταφορικά, τερκαστά, φαγητά και εισιτήρια αγώνων 20 ευρώ.

Όλοι εκει την Κυριακή γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ΜΟΝΟ ποδόσφαιρο. Ψηλά τα λάβαρα για να συνεχίσουμε να κρατάμε την φλόγα αναμμένη.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ,
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ

Υ.Γ – Συμμετοχές για την εκδρομή της Κυριακής στα στελέχη μας ή με μηνυμα στην σελιδα.