Home TOP NEWS Συναντήθηκαν Κατσουρίδης-Παπασταύρου

Συναντήθηκαν Κατσουρίδης-Παπασταύρου

 


Σύμφωνα με δημοσίευμα του 24sports.com.cy οι Νίκος Κατσουρίδης και Σταύρος Παπασταύρου είχαν την Παρασκευή πολύωρη συζήτηση, κατά την οποία συζήτησαν για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτούσιο το δημοσίευμα πιο κάτω:

Πολύ σημαντική συνάντηση για τα Διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, μετά από κοινή επιθυμία των δυο πλευρών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 24sports.com.cy.

Νίκος Κατσουρίδης και Σταύρος Παπασταύρου συναντήθηκαν επί ένα περίπου 3ωρο και συζητήσαν εφ’ όλης της ύλης για την κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι δυο άντρες, δεν έμειναν μόνο στα εθιμοτυπικά, αλλά ανέλυσαν σε βάθος και θέματα ουσίας.

Αναλυτικά, ο Σταύρος Παπασταύρου εξήγησε στον Νίκο Κατσουρίδη, ότι θέλει να συνεργαστεί με άτομα τεχνοκράτες και με άτομα που δεν είναι στο χώρο της πολιτικής. Με τον χαρακτηρισμό συνεργάτες, ο κ. Παπασταύρου εννοεί τα μέλη στο Δ.Σ. που επιθυμεί να έχει στην εταιρία του ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που δύναται να συσταθεί.

Τέλος, οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι αυτό που προέχει μέχρι την Εκλογική Συνέλευση, αυτή τη στιγμή, είναι η ενότητα των μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ολοκλήρου του Ομονοιάτικου κόσμου. Αμφότεροι, συμφώνησαν επίσης ότι οι δυο τους, θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή.

Στο μεταξύ υπενθυμίζουμε ότι η Εκλογική Συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου.