Home TOP NEWS «Ενδεχομένως να γίνει κάποια προεργασία»

«Ενδεχομένως να γίνει κάποια προεργασία»

 


Στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε ο Ανδρέας Δημητριου. Πιο κάτω οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας μας:

«Έχει τερματιστεί αυτό το σερί με τις συνεχόμενες ήττες. Η χθεσινή μας νίκη, ουσιαστικά δεν έχει προσφέρει κάτι περαιτέρω στην ομάδα. Κρατάμε όμως τη διάθεση, αλλά και το γεγονός ότι ο Ματ αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ως πρώτος σκόρερ. Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το κατάφεραν για δύο ή περισσότερες χρονιές. Είναι οι Σωτήρης Καϊάφας και ο Ράινερ Ράουφμαν. Αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ για 4 συνεχόμενες χρονιές. Μπήκε και αυτός στο κλειστό κλαμπ. Του ευχόμαστε να αυξήσει το σερί αφού έχει ακόμα 3 χρόνια συμβόλαιο. Κρατάμε επίσης την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως πρέπει την επόμενη αγωνιστική περίοδο», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για τις επόμενες μέρες στο σύλλογο αφού εκκρεμούν οι δύο συνελεύσεις στις 29 Μαΐου: «Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις. Εκκρεμούν πολλά ζητήματα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 29 του μήνα όταν και θα γίνουν οι δύο συνελεύσεις. Ενδεχομένως να γίνει κάποια προεργασία. Συμφωνίες, υπογραφές ή οτιδήποτε δεσμεύει το σύλλογο έναντι τρίτους, δεν μπορούν να προχωρήσουν. Παγώνουν οι ολοκληρωμένες διεργασίες μέχρι τις 29 του μήνα, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει ο σύλλογος».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο: «Το έχει κάνει ξεκάθαρο η διοίκηση Λώρη Κυριάκου, ότι υποστηρίζει αυτή την πρόταση. Ανεξάρτητα από αυτή τη θέση, το Διοικητικό Συμβούλιο θα διαχειριστεί τις όποιες προτάσεις που θα έχει ενώπιον της, δίκαια ισότιμα και με σεβασμό. Θα μεριμνήσει για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή των δύο συνελεύσεων. Ο κ. Παπασταύρου είδε χθες το παιχνίδι. Ουσιαστικά ήρθε στην Κύπρο για να υλοποιήσει τις πρώτες κινήσεις, όμως λόγω των εξελίξεων, διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα. Το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε, αλλά και το αμέσως επόμενο, χρησιμοποιείται για να ολοκληρωθεί το νομικό πλαίσιο της πρότασης που έχει καταθέσει. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα λάβουν οι δύο Συνελεύσεις της 29ης Μαΐου».

Για την πρόταση Ρόη Πογιατζή: «Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει στα χέρια του την αρχική πρόταση που έχει καταθέσει ο κ. Ρόης Πογιατζής. Οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία δια αλληλογραφίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Σύλλογος σε δύο περιπτώσεις ζήτησε από τον κ. Πογιατζή να έρθει στην Κύπρο για συζήτηση και τεκμηρίωση της πρότασής του. Από την πλευρά του ο κ Πογιατζής τοποθετήθηκε επί των διαδικασιών και της μεθόδου επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο δεν ενημέρωσε ακόμα για το πότε θα είναι σε θέση να έρθει στην Κύπρο. Είναι και θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου πως θα το χειριστεί, αλλά και του ίδιου του κ. Πογιατζή».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy