Home TOP NEWS Φώτος Ιωάννου: «Ο χρόνος πιέζει και είναι δύσκολες οι συνθήκες»

Φώτος Ιωάννου: «Ο χρόνος πιέζει και είναι δύσκολες οι συνθήκες»

 


Από τον Φώτο Ιωάννου ήρθαν οι πρώτες δηλώσεις μετά τις χθεσινές εκλογές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον ίδιο να παίρνει τις περισσότερες ψήφους. Το Διοικητικό στέλεχος του σωματείου μας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στην Εκλογική Συνέλευση, αλλά και την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η πιο μαζική προσέλευση σε γενική συνέλευση. Ο κόσμος δήλωσε παρών και θεωρώ ότι όλα κύλησαν σε πολύ καλά πλαίσια. Υπήρχαν και κάποιες αντιδράσεις, όμως θέλω να πιστεύω πως όλα ήταν μια χαρά», ήταν το αρχικό σχόλιο του.

Για την επόμενη μέρα: «Είναι αρκετά δύσκολη. Όλοι μαζί θα πρέπει να δούμε τα τεράστια προβλήματα του σωματείου. Ευελπιστώ ότι θα εφαρμόσουμε την πρόταση Παπασταύρου, τη μόνη σοβαρή και αξιόλογη που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο μέλλον για το σωματείο».

Αν η πρόταση Παπασταύρου μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας: «Μέχρι το τέλος του Μάη θα πρέπει να γίνουν όλα σε σωστό πρόγραμμα. Η ομάδα τελειώνει τις υποχρεώσεις της και θα προχωρήσουμε στη σύσταση νέας ομάδας, με τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Ο χρόνος πιέζει και είναι δύσκολες οι συνθήκες. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερα την επόμενη μέρα. Ήδη ο νέος πρόεδρος έχει εξαγγείλει ότι θα πρωταγωνιστήσουν όλα τα τμήματα. Ακόμα και το μπάσκετ. Με τις σωστές κινήσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι βέβαιος ότι θα λυθούν οι τελευταίες αμφιβολίες που υπάρχουν στον καθένα μας».

Για το συνδυασμό Πορεία Αλλαγής: «Έδωσαν ένα έντιμο αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως και στους ανεξάρτητους. Κανείς δεν περισσεύει. Υπάρχουν αρκετά ικανά στελέχη που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια για την ανάπτυξη του σωματείου».

Για το ότι στην Ομόνοια δεν πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος: «Απαγορεύονται πλέον, άλλα λάθη. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε με σοβαρότητα. Το παραμικρό λάθος θα στοιχίσει και πάλι».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Δεν έχω καθαρή ενημέρωση επί του θέματος. Τα θέματα θα τρέξουν εντός των ημερών».

Για το ότι συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους: «Με τιμά ιδιαιτέρως η ψήφος εμπιστοσύνης από τον κόσμο. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθώ το σωματείο. Ο κόσμος έχει κριτήριο και τους ευχαριστώ».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy