Home TOP NEWS Οι τρεις επιλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Οι τρεις επιλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για τον Άλεξ Σοάρες, έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο πως δεν είναι μόνο για τον Άλεξ που ενδιαφέρονται άλλες ομάδες. Είναι επίσης βέβαιο, πως το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του χρόνου πολύ λίγες ομοιότητες με το φετινό θα έχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ξεφτιλιστεί και μπορεί να είναι οι συνθήκες ο ηθικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά εκτελεστές είναι οι παίκτες που κάθε εβδομάδα περπατάνε. Μέχρι και για στημένα λέχθηκε φέτος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν έχει μπροστά της τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να διαπραγματευτεί και να λύσει συμβόλαια που έχουν ισχύ και του χρόνου και να απαλλαγεί έτσι από τα ποσά που θα πλήρωνε αν έμεναν οι παίκτες. Η δεύτερη, είναι αφού υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες, να διασφαλίσει τα συμφέροντα της στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: αν τους θέλετε πληρώστε με. Η τρίτη, πιο λογική και πιο εύκολη, είναι να λύσει μεν τα συμβόλαια, αλλά να υπάρχει σχετική πρόνοια για μεταγραφή σε άλλη κυπριακή ομάδα.

Εδώ και χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε καλοκαίρι ξηλώνει το ρόστερ της. Συνήθως όχι μόνο δεν ωφελείται η τσέπη της, πληρώνει από πάνω και στις διαπραγματεύσεις. Φέτος πρέπει να φερθεί πιο έξυπνα.