Home TOP NEWS Μετέφερε τις θέσεις του συλλόγου

Μετέφερε τις θέσεις του συλλόγου

 


Ο Ρόης Πογιατζής απέσυρε την πρόταση του για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου απάντησε με ανακοίνωση στην επιστολή του επιχειρηματία, ενώ ακολούθησαν δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου, Ανδρέα Δημητρίου, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Μίλησε επίσης για τις εξελίξεις στα διοικητικά και δεν αναφέρθηκε σε κάτι που αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα, αφού μετά τη Συνέλευση αναμένονται νεότερα για τον προγραμματισμό.

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο «Active» (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο Ανδρέας Δημητρίου, που ουσιαστικά μετέφερε τις θέσεις του συλλόγου στα θέματα που ρωτήθηκε:

Για τη αναφορά του Ρόη Πογιατζή «περί σικέ παιχνιδιού» σχολίασε: «Πρόκειται για μια ακραία τοποθέτηση η οποία δεν μπορεί να βρει επιχειρήματα λόγω του ότι τα μέλη του συλλόγου θα ήταν αυτά που θα αποφάσιζαν για την πρόταση που θα έκριναν ως καλύτερη να εφαρμοστεί από τον σύλλογγο. Ο σύλλογος και το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επανειλημμένα είχε καλέσει τον κύριο Πογιατζή στην Κύπρο για να μελετηθούν τα σημεία (συζήτηση και διαπραγμάτευση της πρότασης του). Ο κύριος Πογιατζής πρότεινε να γίνουν οι επαφές μέσω Skype και στην συνέχεια να έρθει στην Κύπρο υπό κάποιες προϋποθέσεις. Ήταν απαραίτητη η προσωπική επαφή όταν μιλάμε για μια τόσο σημαντική συμφωνία, με την μέθοδο του skype ήταν ανέφικτο να γίνει κάτι περισσότερο από το περίγραμμα προτάσεις που είχε στείλει ο κύριος Πογιατζής».

Όσο αφορά τους «ελεγκτικούς οίκους» είπε: «Θα ήταν αδύνατο να αξιολογήσει οποιοσδήποτε οίκος το περίγραμμα πρότασης του κύριου Πογιατζή καθώς απαιτούν πολύ περισσότερα στοιχειά για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αξιολόγηση. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που είχε ζητήσει το Δ.Σ επανειλημμένα να έρθει στην Κύπρο και να ετοιμαστεί μια πρόταση που θα μπορούσε να αξιολογηθεί. Στις 21 του μήνα ο σύλλογος ενημέρωσε ότι θα προτείνει το περίγραμμα της πρότασης του στα μέλη, αλλά αυτός αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση του. Λείπει το Δ.Σ η κατάληξη του θέματος, αλλά του εύχεται κάθε επιτυχία στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ότι ο κύριος Πογιατζής ισχυρίστηκε ότι «η πρόταση του ήταν καλύτερη από τον κύριο Παπασταύρου ανέφερε: «Είναι άξια απορίας γιατί ερχόμαστε συνέχεια στο ίδιο σημείο. Δεν είναι το διοικητικό συμβούλιο που θα αξιολογήσει την πρόταση και θα αποφάσιζε αλλά, θα καθόριζε μέθοδο αξιολόγησης. Λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, τα μέλη του συλλόγου θα ήταν αυτά που θα επέλεγαν και θα έκριναν ποια πρόταση θα ήταν η καλύτερη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ερχόμαστε συνέχεια ότι το Δ.Σ δεν επέλεξε την πρόταση του κύριου Πογιατζή».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι στην Γενική Συνέλευση απάντησε: «Από στιγμή που υπάρχει κάποια διαφοροποιήσει είναι πιθανόν να αλλάξουν κάποια πράγματα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι θέμα του Δ.Σ. Πηγαίναμε με δύο προτάσεις, ενώ τώρα πηγαίνουμε με μια πρόταση. Θα αποφασίσει το Συμβούλιο αν θα διαφοροποιηθεί οτιδήποτε».

Καταληκτικό σχόλιο: «Ενόψει της συνέχειας, το Δ.Σ δεν θέλει να σηκώσει τους τόνους. Το Δ.Σ θα λειτουργήσει με τρόπο που θα βοηθήσει η επόμενη μέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μπορέσει να συνεχιστεί ο προγραμματισμός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή δηλώσεων: www.goal.philenews.com