Home TOP NEWS Πρόταση σε Κατσαντώνη, επαφές με νεαρούς και δοκιμαστικά για 18χρονο Ολλανδό

Πρόταση σε Κατσαντώνη, επαφές με νεαρούς και δοκιμαστικά για 18χρονο Ολλανδό

 


Αβεβαιότητα επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου, αφού εκκρεμεί η Καταστατική Συνέλευση που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως υπάρχει κινητικότητα σε κάποια θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το ρόστερ θα παραμείνουν και πόσοι θα αποχωρήσουν, όμως το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε επαφές με νεαρούς Κύπριους.

Ένας από αυτούς ο Ανδρέας Κατσαντώνης, που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στον οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση. Ο 18χρονος επιθετικός έδειξε θετικά στοιχεία και μετράει εφτά συμμετοχές φέτος με την ανδρική ομάδα, εκ των οποίων στις τέσσερις ήταν βασικός.

Επίσης, από δοκιμαστικά στο “Ηλίας Πούλλος” περνάει ο 18χρονος Dylan Rovroy. Πρόκειται για Ολλανδό αμυντικό, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Nec Nijmegen και ήρθε στην Κύπρο με σκοπό να πείσει για την αξία του, κερδίζοντας συμβόλαιο συνεργασίας. Τη Δευτέρα ολοκληρώνονται οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, έτσι ο νεαρός θα ακολουθεί το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.