Home TOP NEWS Προβλέπεται ολική ρήξη…

Προβλέπεται ολική ρήξη…

 


Ήταν κάτι που φαινόταν ότι θα έρθει εδώ και καιρό, ενώ αποτελεί προϊόν των ετσιθελισμών κάποιων να ελέγχουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Χρόνια τώρα εκπέμπουμε SOS αλλά κανείς δε φαίνεται να ταρακουνήθηκε. Οι αμφισβητούμενες Εκλογικές Συνελεύσεις και το πείσμα κάποιων να μένουν στα Διοικητικά Συμβούλια ενώ έχουν προσφέρει ελάχιστα, οδηγούν μεγάλη μερίδα του κόσμου σε ολική ρήξη των σχέσεων του με το Δ.Σ. Η χθεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων είναι απλά η επιβεβαίωση, ενώ είναι δεδομένο ότι την πιο πάνω άποψη συμμερίζονται και άτομα που είναι μακρυά από τους κύκλους της Θύρας 9.

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί δικαιολογημένα, οι ανακυκλώσεις και τα 15-0 συνεχίστηκαν κανονικά, ενώ το γλυκό έδεσε με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην περίπτωση Παπασταύρου. Από την άλλη, η στήριξη τόσων χρόνων, όχι μόνο δεν είχε αποτέλεσμα αλλά το ένδοξο τριφύλλι γράφει την μια εξευτελιστική χρονιά μετά την άλλη, με τον κατήφορο να μην έχει σταματημό.

Τα πιο πάνω αναμένεται να έχουν αντίκτυπο και στη στήριξη που θα δώσει ο κόσμος στην οποιαδήποτε προσπάθεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στηριζόταν διαχρονικά στη δύναμη του κόσμου της αλλά κάποιοι κατάφεραν να καταστρέψουν το πιο δυνατό όπλο αυτής της ομάδας.

Όπλο που όποιος δεν το σεβόταν, το…φοβόταν!