Home TOP NEWS Στατιστικά για…κατάθλιψη!

Στατιστικά για…κατάθλιψη!

 


Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά των παικτών της αγωνιστικής περιόδου που τέλειωσε την προηγούμενη βδομάδα, διερωτάται κανείς αν βρίσκονταν στο γήπεδο κάποιοι ποδοσφαιριστές! Ορισμένοι μάλιστα, μετρούν αρκετές συμμετοχές αλλά με ελάχιστη προσφορά για τη θέση τους. Βέβαια, δεν περιμέναμε να δούμε κάτι εντυπωσιακό στα στατιστικά, αφού η απόδοση των ποδοσφαιριστών αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Αν πάρουμε σαν κριτήρια τις ασιστ και τα γκολ, διαπιστώνεται μια τραγική εικόνα όσο αφορά την προσφορά των ποδοσφαιριστών. Βγάζοντας τους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες από την εικόνα, για χάριν της συζήτησης, αλλά και τους νεαρούς της ακαδημίας που αγωνίστηκαν ελάχιστα, οι υπόλοιποι σημείωσαν τραγικά νούμερα.

Συγκεκριμένα, πέραν των Ματ Ντάρμπισαϊαρ (23 γκολ, 4 ασιστ), Δημήτρη Χριστοφή (6 γκολ, 7 ασιστ) και Ράφα Λόπες (7 γκολ, 3 ασιστ), οι υπόλοιποι πήραν απροβίβαστο. Παίκτες που παίζουν στον άξονα με μια ασιστ και winger με ένα γκολ είναι μερικά από τα παραδείγματα. Η άποψη του γράφων είναι ότι από τη φετινή χρονιά διασώθηκε μόνο ο Άγγλος, ενώ όσοι από τους υπόλοιπους παραμείνουν και του χρόνου, θα πρέπει να δώσουν περισσότερα. Κάποιοι από αυτούς μπορούν, αλλά μέσα στη φετινή φουρτούνα δεν κατάφεραν να “επιβιώσουν”…