Home TOP NEWS Στη λίστα για επιλογή προπονητή ο Γκουστάβο Μουνούα

Στη λίστα για επιλογή προπονητή ο Γκουστάβο Μουνούα

 


Αφού ολοκληρωθούν απόψε τα διαδικαστικά με την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Σταύρο Παπασταύρου, θα ξεκινήσουν επίσημα οι διεργασίες στην ομάδα μας. Πρώτη κίνηση που αναμένεται να γίνει όσον αφορά τις προσλήψεις στο αγωνιστικό κομμάτι θα είναι αυτή του τεχνικού διευθυντή, με τον Ανχέλ Γκόμεθ να είναι γνωστό πως θα αναλάβει τη θέση αυτή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έπειτα θα ξεκινήσουν οι προσθήκες παικτών, αν και αυτών θα προηγηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο προπονητής και τα άτομα που θα στελεχώνουν το τιμ του.

Ήδη υπάρχει μια λίστα με προπονητές για τον πάγκο της ομάδας μας και μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γκουστάβο Μουνούα. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy σε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σήμερα. Διαβάστε τι έγραψε για τον 40χρονο Ουρουγουανό τεχνικό ο συνάδελφος Ανδρέας Βιολάρης:

Πρώτη ομάδα στην προπονητική του καριέρα ήταν η Νασιονάλ Μοντεβιδέο (μία από τις δύο μεγάλες ομάδες της Ουρουγουάης), ο σύλλογος στον οποίο ξεκίνησε αλλά και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ακολούθησε το πέρασμά του από τον Ισημερινό και την Liga de Quito, ενώ στην περσινή περίοδο δούλεψε στην Ισπανία και την Deportivo Fabril, (θυγατρική ομάδα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια), η οποία συμμετέχει στην 3η κατηγορία της Ισπανίας (Segunda Division B’).

Όπως διαπιστώνετε, ο 40χρονος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερες εμπειρίες από πάγκους, κουβαλά όμως παραστάσεις από ψηλό επίπεδο σαν ποδοσφαιριστής (έπαιξε για μια δεκαετία στην Primera Division με τις Λα Κορούνια, Μάλαγα και Λεβάντε), ενώ έχει και σημαντικές διασυνδέσεις σε Ισπανία και Λατινική Αμερική.

Ψες ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στη Ντεπορτίβο, με το σύλλογο να τον ευχαριστεί για τη συνεργασία, που ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου: