Home TOP NEWS Βραβεύτηκαν πέντε “πράσινοι” από την ΚΟΠ

Βραβεύτηκαν πέντε “πράσινοι” από την ΚΟΠ

 


Πραγματοποιήθηκαν απόψε οι βραβεύσεις της ΚΟΠ, με πέντε αθλητές της ομάδας μας, τρεις ποδοσφαιριστές και δύο φουτσαλιστές, να παραλαμβάνουν ατομικές διακρίσεις, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ τιμήθηκε για την συμβολή της στην Εθνική Ανδρών. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ πήρε το βραβείο για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ της Α’ Κατηγορίας και δήλωσε ενθουσιασμένος για την προσωπική αυτή επιτυχία, ενώ έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν, με στόχο το τρίτο σερί χρυσό παπούτσι.

Η πρώτη βράβευση της βραδιάς ήταν στον Ταχά Ελ Κέμπε, που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του Πρωταθλήματος Φουτσαλ Νέων U19, μετά από ψηφοφορία των προπονητών. Ο νεαρός είχε τεράστια συμβολή στην πορεία που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ισοψηφία για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Α’ Κατηγορία του Πρωταθλήματος Φούτσαλ Ανδρών, όπου ο Μανώλης Μανώλη ήταν ένας από τους δύο που ψηφίστηκαν από τους προπονητές των ομάδων. Ο εκ των αρχηγών στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ έκανε εξαιρετική σεζόν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα, ενώ ήταν από τους πολυτιμότερους για την ομάδα μας στην πορεία κατάκτησης του Κυπέλλου.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλήματος Νέων U19, μετά από ψηφοφορία των προπονητών, αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης. Ο 18χρονος επιθετικός δεν αγωνίστηκε μόνο με την ΟΜΟΝΟΙΑ U19, αλλά και την πρώτη ομάδα του “τριφυλλιού”, έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελπίδων ήταν ο Ανδρέας Χριστοδούλου, μετά από εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Ανδρονίκου, τον οποίο ευχαρίστησε ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας, όπως επίσης τον Χριστόφορο Λοΐζου (προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής), τους συμπαίκτες του και την οικογένεια του. Τη σεζόν που πέρασε έπαιξε σε αρκετά ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών, χωρίς όμως να κάνει ακόμη ντεμπούτο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το βραβείο για τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην Εθνική Ανδρών, λαμβάνοντας υπόψη τα λεπτά συμμετοχής των διεθνών ποδοσφαιριστών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου τη σεζόν 2017-2018. Το βραβείο παρέλαβε ο Φώτος Ιωάννου, εκπροσωπώντας το σύλλογο.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση: