Home TOP NEWS Μελλοντικά ρόλο στις μεταγραφές θα παίζει το τμήμα σκάουτινγκ

Μελλοντικά ρόλο στις μεταγραφές θα παίζει το τμήμα σκάουτινγκ

 


Αλλάζουν πολλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Με την παραχώρηση της ομάδας από το σωματείο σε εταιρεία, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια για επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς. Ένα κομμάτι που χρειάζεται και θα δημιουργηθεί αφορά το σκάουτινγκ, έτσι ώστε στο μέλλον να παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές που θα γίνονται. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχει στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος, από άτομα που η δουλειά τους θα είναι αποκλειστικά αυτή.

Ακόμη και σε περιόδους που δεν πραγματοποιούνται μεταγραφές, αυτοί που θα προσληφθούν θα εργάζονται με στόχο την εύρεση παικτών. Αυτό θα γίνεται έτσι ώστε όταν υπάρξει ανάγκη για απόκτηση ποδοσφαιριστή/ών να υπάρχουν άμεσες λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο τεχνικός διευθυντής θα μπορεί να δουλέψει σε πιο γοργούς ρυθμούς, παίρνοντας περισσότερες απόψεις και μάλιστα από ανθρώπους ειδικούς στο αντικείμενο.

Για την ώρα υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται για απόκτηση ποδοσφαιριστών και πως εξετάζονται πριν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον. Το τμήμα σκάουτινγκ στην πράξη (όταν πάρει σάρκα και οστά) θα το δούμε πιθανότητα εάν υπάρχει ανάγκη για μεταγραφή τον Ιανουάριο.