Home TOP NEWS Διορθωμένη ως τα επίσημα

Διορθωμένη ως τα επίσημα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αισίως ολοκληρώσει τα φιλικά της στην Πολωνία. Ο τελικός απολογισμός είναι μία νίκη, μία ήττα και δυο ισοπαλίες κι ας ήταν καλύτερη όλων των αντιπάλων. Στα φιλικά έδειξε κάποια καλά στοιχεία, έδειξε και κάποιες αδυναμίες. Το ίδιο περιμένουμε να δούμε και στα φιλικά επί κυπριακού εδάφους, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ (και φέτος) είναι καινούρια ομάδα, που βρίσκει τα πατήματα της μέσω αγωνιστικών λεπτών.


Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι διορθωμένη στον μέγιστο δυνατό βαθμό μέχρι τα επίσημα. Λέμε μέγιστο δυνατό βαθμό γιατί ρεαλιστικά, δεν μπορεί μέσω από φιλικά ένα σύνολο να αγγίξει το ταβάνι του, χρειάζονται και αγώνες σε συνθήκες πραγματικού ανταγωνισμού, εκεί που τα αποτελέσματα σημαίνουν βαθμούς. Αλλά τουλάχιστον, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να φτάσει σε σημείο που να κτυπάει όλα τα παιχνίδια, κανένας αντίπαλος δεν θα έχει πιάσει το μέγιστο.

Η ομάδα έχει ακόμα τέσσερα φιλικά να δώσει, με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ. Μέσω αυτών, καλείται να βελτιώσει ομοιογένεια, συνοχή και διάρκεια. Μπαίνουμε σε ένα πολύ κρίσιμο μήνα με κορύφωση την έναρξη του πρωταθλήματος. Κεφάλια μέσα και δουλειά λοιπόν.