Home TOP NEWS Έκλεισε φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Έκλεισε φιλικό με τον Παναθηναϊκό

 


Φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την επιστροφή της από την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει το Αθηναϊκό τριφύλλι στο ΓΣΠ την Κυριακή 5 Αυγούστου, σε ένα δυνατό τεστ. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα, όταν θα είναι σε θέση οι “πράσινοι” να ανακοινώσουν τη φιλική αναμέτρηση, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή από την Πολωνία, εκεί όπου θα αγωνιστεί με τέσσερις αντιπάλους. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ασφαλώς δεν θα είναι το μοναδικό της ομάδας μας πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου. Μέχρι τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται πως θα δώσει τουλάχιστον άλλα δύο φιλικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως, αυτή θα είναι η τρίτη φορά την τελευταία πενταετία που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με τις προηγούμενες να ήταν το Καλοκαίρι του 2016 και τον Μάιο του 2013.