Home TOP NEWS Ανακοίνωση 5 οργανωμένων συνόλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Μοναδική μας απαίτηση είναι κατάθεση ψυχής...

Ανακοίνωση 5 οργανωμένων συνόλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Μοναδική μας απαίτηση είναι κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι»

 


Πέντε οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στο Κυριακάτικο φιλικό στο ΓΣΠ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ομονοιάτισσες, Ομονοιάτες,

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν, πρώτη δική μας παρουσία στο πλευρό της! Εκεί, στην κερκίδα, όπως πάντοτε. Να παλέψουμε για την ιστορία της ομάδας μας, για το παρόν και το μέλλον της. Για να δείξουμε στη νέα τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές ότι σε κάθε παιχνίδι, θα έχουν και τον 12ο μαζί τους. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί, για την επιστροφή της Βασίλισσας στον θρόνο της.

Νέα αρχή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με αρκετά νέα πρόσωπα και πολλές προσδοκίες. Κατανοούμε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο και θα της τον προσφέρουμε. Θα είμαστε στήριγμα σε αυτήν την προσπάθεια. Στα δύσκολα, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Μοναδική μας απαίτηση, είναι κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι. Και βήμα-βήμα, να βάλουμε στέρεες βάσεις, πάνω στις οποίες θα κτιστεί ένα υγιές οικοδόμημα. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα είναι ξανά μόνιμη πρωταγωνίστρια, θα κατακτά τίτλους και θα έχει επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ με πλούσιο κοινωνικό έργο, όπως προστάζει η ιστορία και οι αξίες της.

Την Κυριακή, οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ. Στο πρώτο ραντεβού με την ΟΜΟΝΟΙΑ μας, για τη σεζόν 2018-19. Μας έχει λείψει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μας έχει λείψει το γήπεδο. Μας έχει λείψει ο Πράσινος Λαός. Μας έχει λείψει η όψη της φανέλας με το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος. Αυτό για το οποίο οι πρόγονοι μας μάτωσαν, θυσιάστηκαν και πολέμησαν. Εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε άξιοι συνεχιστές.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ!

ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΥΦΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Fan Club Λακαταμειας
ΣΥΦΙ ΣΟΛΙΑΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ».