Home TOP NEWS Ηχηρή επιβεβαίωση από τον 12ο παίκτη

Ηχηρή επιβεβαίωση από τον 12ο παίκτη

 


Το είπαμε χιλιάδες φορές, αναγκαζόμαστε (με την καλή έννοια) να το επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά… Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο στο νησί, όχι απλώς σε νούμερα αλλά και θέμα πίστης προς στην ομάδα. Η παρουσία τόσων χιλιάδων φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Αύγουστο μάλιστα, ήταν μια ηχηρή επιβεβαίωση πως ο 12ος παίκτης παραμένει στο πλευρό της αγαπούλας!

Ας μην ξεχνάμε πως λίγους μήνες πριν όλα πήγαιναν χάλια και η ΟΜΟΝΟΙΑ ζούσε τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της. Η επιστροφή του κόσμου ήρθε επειδή παρατηρήθηκαν αλλαγές σε αρκετά επίπεδα και ασφαλώς λόγω ότι η αγάπη για το τριφύλλι είναι παντοτινή. Φυσικά όμως κανείς δεν θα πρέπει να παίρνει ως δεδομένο πως η παρουσία του πράσινου λαού θα είναι ανάλογη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα πρέπει η ομάδα να πείσει μέσα στο γήπεδο και να κρατήσει κοντά όλον αυτό τον κόσμο, στον οποίο επικρατεί ενθουσιασμός.

Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να αντιληφθεί και ο κόσμος όμως είναι πως τίποτα δεν μπορεί να δημιουργηθεί σε μια μέρα. Αλλαγές έγιναν, ενθουσιασμός υπάρχει μπόλικος, όμως οι οπαδοί θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι και συνειδητοποιημένοι. Η δίψα για επιτυχίες είναι δεδομένη και όλοι την έχουν στην ομάδα, για αυτό θα δουλέψουν χωρίς βιασύνη με στόχο να καταφέρουν να φέρουν την αισιοδοξία ξανά. Ο χρόνος είναι απαραίτητος για να φτιαχτεί κάτι στέρεο και ένα στοιχείο που θα χρειαστεί απ’ όλους είναι η ωριμότητα στην προσέγγιση.