Home TOP NEWS Εσείς τη δουλειά σας!

Εσείς τη δουλειά σας!


Οπωσδήποτε δεν είναι ευχάριστο να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο το αφεντικό αλλάζει συνεχώς. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και τακτική, βλέπει με άλλα μάτια τον κάθε ποδοσφαιριστή και αντιδρά διαφορετικά στις διάφορες καταστάσεις που εκτυλίσσονται σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο, προς τιμήν του, θέλησε να διορθώσει έγκαιρα την λανθασμένη επιλογή του Άνχελ Γκόμεθ και προέβη σε κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα. Όποιος κι αν είναι όμως ο νέος προπονητής, οι ποδοσφαιριστές είναι που θα πατάνε κάθε Σαββατοκύριακο τα πόδια τους στο γρασίδι του γηπέδου.

Γι’ αυτό και αυτοί, από τη στιγμή που μιλάμε για επαγγελματίες, θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Είτε Ολίβα είτε άλλο όνομα, στο τέλος του μήνα θα πληρωθούν, γι’ αυτό είναι υποχρεωμένοι να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία μπορούν να καθορίσουν τους στόχους της χρονιάς.

Στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές πρέπει να υπάρχει και από την διοίκηση. Δυστυχώς, πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν περνάμε ξανά μια μεταβατική περίοδο, αφού μιλάμε για αλλαγή προπονητή. Το Δ.Σ πρέπει να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και να φροντίσει να μείνουν ανεπηρέαστοι, φέρνοντας τη νίκη και τους 3 βαθμούς με την Πάφο.