Home TOP NEWS Match Report: Φιλική νίκη με δύο πρόσωπα

Match Report: Φιλική νίκη με δύο πρόσωπα


Παρουσιάζοντας διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα, η ομάδα μας επικράτησε με 2-3 του Ερμή, σε φιλική αναμέτρηση. Κακή στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ με λιγοστές φάσεις και πήγε στην ανάπαυλα με 2-0 πίσω στο σκορ. Αλλαγμένη στο δεύτερο ημίχρονο, με πολύ καλύτερη παρουσία πέτυχε την ανατροπή. Τελικό σκορ 2-3 με σκορερ τους Ματ, Μόντες και Σοάρες.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ κακό ξεκίνημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού με το καλημέρα ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ. Άργησε να διώξει ο Μεχίας και αφού έβαλε την κόντρα ο Χριστοδούλου έκανε το 1-0 για τον Ερμή στο 4ο λεπτό. Στο 9′ πήγε να αντιδράσει η ομάδα μας με σουτ του Αλμπίν να πηγαίνει σε κόρνερ. Ο Ερμής απείλησε στο 12ο λεπτό με τον Μαύρου στην περιοχή να σουτάρει και τον Ενρίκεζ να διώχνει σε κόρνερ. Η πρώτη ουσιαστική φάση για την ομάδα μας έγινε στο 15′ μετά από σέντρα του Μανρίκε και κεφαλιά του Αλμπίν η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Επόμενη φάση στο 21′ μετά από λάθος του Ταραλίδη, έβαλε την κόντρα ο Ζίβετς με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 32ο λεπτό ο Ζίβετς, λίγο έξω από την περιοχή, γλίστρησε προτού σουτάρει και μάζεψε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στην αντεπίθεση ο Ερμής έκανε το 2-0, με τον Χριστοδούλου, μετά από γύρισμα, να σκοράρει ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή της ομάδας μας. Στο 37′ και πάλι ο Ερμής ήταν αυτός που απείλησε μετά από σέντρα στην πλάτη της άμυνας μας, ο Χριστοδούλου σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 40ο λεπτό ο Ζίβετς έκανε το σούτ, λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Πρώτη καλή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε στο 44′ με διαγώνιο σουτ του Μανρίκε από αριστερά, η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Ζίβετς έκανε επιθετικό φάουλ, όπου ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε πολύ δυνατά η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε νωρίς. Μετά από λάθος γύρισμα από τους αμυντικούς του Ερμή, νίκησε στο σπριντ ο Εντρένα και κέρδισε το πέναλτι από τον Ταραλίδη. Εύστοχη ήταν η εκτέλεση από τον ‘Άγγλο στο 52′ και μείωσε σε 2-1. Στο 58ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε ξανά πέναλτι. Γύρισμα του Λόρα από δεξιά κράτησαν από την φανέλα τον Άλεξ με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά όμως ο Ματ αστόχησε αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι και έξω. Στο 60′ τεράστια ευκαιρία με τον Εντρένα αφού βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ, τον προσπέρασε όμως άνοιξε πολύ την μπάλα και πήγε άουτ. Στο 67ο γύρισμα του Εντρένα από αριστερά, πρόλαβαν οι αμυντικοί. Δύο λεπτά αργότερα είχε ευκαιρία για τον Ερμή με σουτ έξω από την περιοχή, να κοντράρει στον Γκαφούρ. Στο 71′ καλό σουτ του Γκόμεζ από αριστερά στα πόδια των αμυντικών. Στο 75ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με γκολ του Μόντες. Μετά από φοβερή προσπάθεια από τα δεξιά για τον Ισπανό, πέρασε τον αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-2 από την κλειστή γωνία. Στο 77′ κεφαλιά του Γκουλόν από κοντά, στα χέρια του Μεχίας. Στο 82ο λεπτό σέντρα του Φώτη από δεξιά, σε δύσκολη θέση ο Εντρένα σούταρε άουτ. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 89’ αφού μετά από γύρισμα του Εντρένα από αριστερά, ο Σοάρες με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 2-3, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Συμπερασματικά 

Με ανατροπή η ομάδα μας πήρε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Ήταν ένα φιλικό με αρκετά συμπεράσματα για τον Ολίβα, όπου είδε την ομάδα του να μην είναι καλή στο πρώτο μέρος και εν τέλη να παίρνει τη νίκη μετά από ανατροπή. Το σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.