Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα


Τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχία και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι πρέπει να έρθει οπωσδήποτε. Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Ολίβα που έχει αρκετές επιλογές για σχηματίσει το πλάνο του. Εικάζουμε ότι θα παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μεχίας με το δίδυμο μπροστά του να διαφοροποιείται λίγο. Μιας και ο Βύντρα είναι εκτός, τη θέση του πλάι στον Πρέτσε παίρνει ο Γκαφούρ, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Κούσουλος δίπλα στον Κροάτη. Στα δύο άκρα παραμένουν οι ίδιοι με τον Λόρα δεξιά και τον Λόπεζ στα αριστερά.

Μεσαία Γραμμή

Εδώ είναι που δυσκολεύει το σενάριο μιας και ο Ολίβα μας εξέπληξε αρκετές φορές. Αν είναι έτοιμος ο Ενρίκεζ θα ξεκινήσει, με τον Γκόμεθ λίγο πιο μπροστά και τον Σοάρες να μείνει στον πάγκο. Δεν θα είναι έκπληξη όμως αν η συνταγή μείνει ίδια και δούμε ξανά το δίδυμο Γκόμεθ-Σοάρες. Το δημιουργικό κομμάτι θα το αναλάβει ο Μόντες, ενώ απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξεκινήσει ο Αλμπίν, καθώς ακόμη ίσως δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο. Στο αριστερό φτερό, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Εντρένα, ενώ δεξιά η θέση παίζεται μεταξύ Χριστοφή και Αντόνια.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος χρειάζεται να σκοράρει και να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.