Home TOP NEWS Για το πρώτο διπλό

Για το πρώτο διπλό


Στο «Μακάρειο» εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από τη Δόξα (17:00, live @OmonoiaNews) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει δύσκολη αποστολή και καλείται να παρουσιαστεί καθώς πρέπει για να πάρει τη νίκη και συνάμα το πρώτο διπλό της σεζόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου πραγματοποίησε την πρώτη του γεμάτη εβδομάδα στο Ηλίας Πούλλος και έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του. Πήρε τη νίκη στο ντεμπούτο του και είναι εξίσου απαραίτητη άλλη μια σήμερα, για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το χαμένο έδαφος με τις συνεχόμενες ήττες που έκανε. Έχει επίσης να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες του σημερινού παιχνιδιού, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες και καλείται να τους αντικαταστήσει επάξια.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν είναι καθόλου εύκολη μιας και η Δόξα πραγματοποιεί μια πολύ καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα και κυρίως στο γήπεδο της, δύσκολα φεύγεις νικητής. Ο Ελλαδίτης κόουτς το γνωρίζει καλά αυτό μιας και κατασκόπευσε το σημερινό αντίπαλο και είδε απο κόντα ποια είναι τα δυνατά του σημεία. Χρειάζεται να κατεβάσει στο γήπεδο μια ομάδα που να θέλει τη νίκη και τίποτε άλλο. Όσο καλή κι αν είναι η ομάδα της Κατωκοπιάς εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι απαίτηση να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Ας ελπίσουμε η νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ερμή να άλλαξε το κλίμα στη ομάδα και να παρουσιαστεί με περισσότερη διάθεση αλλά και θέληση για ακόμη μια επιτυχία. Ενδεχόμενη νίκη θα είναι ευεργετική και για τη συνέχεια για να μπορέσει η ομάδα να ηρεμήσει ενόψει και της διακοπής που έρχεται.