Home TOP NEWS Post Game: Αντίδραση νίκης στο δεύτερο μέρος

Post Game: Αντίδραση νίκης στο δεύτερο μέρος


Την πρώτη της νίκη με ανατροπή πέτυχε χτες η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στη Δόξα. Η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος, ενώ δέχτηκε γκολ στη μοναδική φάση αδράνειας. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο μέρος συνήλθε και έφερε τούμπα το ματς.

Μόνο το αμυντικό κομμάτι δούλεψε για την ομάδα μας στο πρώτο μέρος, αφήνοντας μακρυά τους ποδοσφαιριστές της Δόξας από την επανορθωτική μας. Από την άλλη, στο άλλο μισό το τριφύλλι αντιμετώπιζε το συνηθισμένο επιθετικό πρόβλημα, δημιουργώντας μονάχα μια φάση για γκολ. Δεν έφταναν αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια φάση ανισορροπίας στην άμυνα, δέχτηκε το γκολ στο 43′ και πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Να σημειώσουμε ότι το γκολ της Δόξας προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή, που είδε χέρι σε στοπάρισμα της μπάλας από τον Ραμίρεζ.

Στην ανάπαυλα γράψαμε ότι θα χρειαστούν να αλλάξουν πολλά για να πάρουμε τη νίκη… και έτσι έγινε! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε και πίεσε ψηλά, έβγαλε καλούς συνδυασμούς και έφτασε στα γκολ σχετικά νωρίς. Πρώτα με Ραμίρεζ στο 50′ και μετά με τον Άλεξ Σοάρες στο 62′. Και τα δυο μετά από όμορφες ομαδικές προσπάθειες. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το ματς και έφτασε στο διπλό, που είναι σημαντικό για πολλούς λόγους.

Συνεχίζουμε και πρέπει στη διακοπή να διορθώσουμε τα όποια λάθη γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΛ. Ο Γιάννης Αναστασίου πάει στη διακοπή με ιδανικό τρόπο, πετυχαίνοντας 2 νίκες και επαναφέροντας την ηρεμία για να δουλέψει όλα όσα θέλει.