Home TOP NEWS Match Report: Διπλό με μέτρια εμφάνιση

Match Report: Διπλό με μέτρια εμφάνιση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 0-2 της Αλκής στο «Αμμόχωστος» στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση και πάλι, ωστόσο πήρε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που κρατάει από τον αγώνα. Σκόρερ του αγώνα ο Γκόμεθ με δύο τέρματα στο 28′ με φάουλ και στο 79′ με πέναλτι.

 

Α’ Ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα έγινε στο 13ο λεπτό από πλευράς Αλκής. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χριστοφή βρέθηκε μόνος στην περιοχή έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Βύντρα, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι την μπάλα και με νέο σουτ η μπάλα έφυγε κόρνερ. Στο 19′ ένα γύρισμα του Τζαίλσον από δεξιά, κόντραρε σε κόρνερ η μπάλα. Ένα σουτ του Σπόλιαριτς από μακριά στο 22′ δεν απειλήθηκε ο Παναγή. Στο 28ο ο Σοάρες κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, με τον Γκόμεθ να πηγαίνει στην εκτέλεση. Ο Ισπανός πιάνοντας εξαιρετικό σουτ στο φάουλ, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Πάρντο και έκανε το 1-0 για την ομάδα μας. Μετά το γκολ προέκυψαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές και ουσιαστικά δεν είδαμε παιχνίδι. Στο 36′ ο Κούσουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 43ο λεπτό η Αλκή έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Κάρλος πέρασε σαν σταματημένους τους Πρέτσε και Βύντρα, βγήκε φάτσα με τον Παναγή, ωστόσο ο Κύπριος πορτιέρο τον νίκησε και κράτησε το προβάδισμα.

 

Β’ Ημίχρονο

Η Αλκή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο β’ ημίχρονο με σουτ από τον Σταύρου να αποκρούει σε κόρνερ ο Παναγή. Στο 57′ πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Σοάρες, δύσκολα σε κόρνερ ο Πάρντο. Στο 62ο λεπτό γύρισμα του Γκόμεθ από αριστερά, δεν μπόρεσε ο Ματ να σκοράρει από κοντά. Ένα σουτ του Ραμίρεζ στο 64′ από μακριά, έφυγε η μπάλα από τον Πάρντο που με δεύτερη προσπάθεια μάζεψε. Στην αντεπίθεση ο Σπόλιαριτς βρέθηκε μόνος στην περιοχή έπιασε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 68ο λεπτό μια ατομική προσπάθεια του Λόρα που πέρασε 2 αμυντικούς και έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει μακριά άουτ. Στο 69′ μεγάλη ευκαιρία με τον Γκόμεθ, μετά από γύρισμα του Ραμίρεζ από αριστερά, μόνος ο Ισπανός στο ύψος του πέναλτι, σούταρε με το αδύνατο πόδι και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 74′ δεύτερο δοκάρι για την Αλκή, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπόλιαριτς. Στο 79ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής γύρισε στον Πάρντο με το χέρι, με τον ρεφ να δείχνει την άσπρη βούλα. Στην εκτέλεση ο Γκόμεθ που ευστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 83′ ένα καλό σουτ του Ματ από δεξιά, δύσκολα μάζεψε ο Πάρντο. Επόμενη φάση στο 93ο λεπτό με Κεφαλιά του Ματ, μετά από σέντρα του Άλεξ, άουτ η μπάλα. Τελευταία στιγμή στον αγώνα στο 94′ με γυριστό του Ηλία μέσα στην περιοχή μας, η μπάλα πέρασε έξω.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας κινήθηκε και πάλι στην μετριότητα, ωστόσο κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Με αυτές τις εμφανίσεις εξακολουθεί να μην πείθει και πρέπει να γίνουν πολλά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ακολουθεί «αιώνιο» και εφόσον η ομάδα δεν βελτιωθεί το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.