Home TOP NEWS Το έχει ανάγκη

Το έχει ανάγκη


Η ομάδα μας αγνοεί φέτος τη νίκη σε ντέρμπι και πόσο μάλλον σε «αιώνιο», εδώ και χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη από μια νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο και εφόσον επιτευχθεί θα αλλάξει σημαντικά το σκηνικό γύρω από την ομάδα.

Όπως ακριβώς δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη τύπου, μετά την ήττα από την ΑΕΛ. «Μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο θα δώσει ώθηση και ψυχολογία στα παιδιά, κάτι που χρειάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα από τα 5 ντέρμπι που έδωσε φέτος, όπου στα 4 εξ αυτών γνώρισε και την ήττα. Νίκες σε ντέρμπι δίνουν μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα και ειδικά πάνω σε αντίπαλο όπως το Αποέλ. Η ομάδα μας έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιες επιτυχίες, κάτι που θα της δώσει άλλο αέρα και θα μπορεί να δει το μέλλον με καλύτερο μάτι.

Ασφαλώς και η δουλειά της ομάδας μας είναι τρομερά δύσκολη. Με τις μέχρι τώρα παρουσίες της, δύσκολα μπορεί να πειστεί κάποιος ότι θα επικρατήσει του Αποέλ. Είναι αναγκασμένη ωστόσο να πηγαίνει για το τρίποντο σε κάθε της αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Γι’ αυτό άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Καλούνται να δουλέψουν σωστά και μέσω των προπονήσεων να διορθώσουν τα όποια λάθη παρουσιάζονται. Ας δούμε επιτέλους μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να κατέβει στο γήπεδο και να θέλει πάση θυσία τη νίκη.