Home TOP NEWS Ένα χαμόγελο… για όλους!

Ένα χαμόγελο… για όλους!


Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο ίδρυμα «Τοξότης». Ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο σε όλα τα πρόσωπα ήταν αυτό που έμεινε στο τέλος της μέρας. Στιγμές ανθρώπινες, όπως αναφέρει εύστοχα και η ΟΜΟΝΟΙΑ, τις οποίες μπορούμε και πρέπει να μοιραζόμαστε κάθε μέρα, σε κάθε ευκαιρία.

Η ομάδα έχει αναπτύξει ιδιαίτερα το κοινωνικό της έργο φέτος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Άλλωστε από τέτοιες ενέργειες κερδισμένοι είναι όλοι και μόνο όσοι το ζουν μπορούν να καταλάβουν την δύναμη αυτών των συναισθημάτων. Η ομάδα μας έχει κάνει θεσμό την φιλοξενία φιλανθρωπικών οργανισμών στα θεωρεία σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ενώ με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται τα υποστατικά μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρουν με κάθε τρόπο στην κοινωνία. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και οι φίλαθλοι, έχουν προσφέρει σε οργανισμούς ή έχουν αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η συμπόνια και η στήριξη σε όποιον περνά δύσκολα, πρέπει να είναι στις προτεραιότητες της ομάδας αλλά και του λαού της…

Διαβάστε περισσότερα για την σημερινή επίσκεψη εδώ.