Home TOP NEWS Για 6η φορά…

Για 6η φορά…


Στη συνέντευξη τύπου ο Αναστασίου ανέφερε ότι είναι πολλά τα παιχνίδια που η ομάδα μας προηγείται στο σκορ και εν τέλη δεν παίρνει το τρίποντο. Αυτό συνέβηκε και εχθές όπου ήταν και η 6η φορά στη φετινή χρονιά, ενώ με τον Αναστασίου στον πάγκο, σε 9 παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε στα 7, αλλά στα 5 δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολεύεται αρκετά στο να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και αυτό της κοστίζει αρκετούς βαθμούς. Κυρίως σε αγώνες ντέρμπι η ομάδα μας όταν προηγείται δεν μπορεί να διατηρήσει το σκορ και στο τέλος της ημέρας δεν παίρνει τη νίκη. Το γεγονός αυτό παρουσιάστηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, και η ομάδα μας γνώρισε την ήττα. Πιο συγκεκριμένα το τριφύλλι σε έξι παιχνίδια φέτος πήρε κεφάλι στο σκορ και εν τέλη δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρόβλημα της φυσικής κατάστασης και στην κακή νοοτροπία που αποκτήσαμε πλέον σαν ομάδα.

Έξι αγώνες να πάρεις προβάδισμα και να φύγεις από το γήπεδο χωρίς τη νίκη είναι πολλοί. Όπως επίσης είναι πολλές και οι 8 ήττες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην 7η θέση και δεν τις αρκούν οι καλές εμφανίσεις, ούτε και να προηγείται για λίγο για να έχουμε να λέμε. Τα περιθώρια στενεύουν και κάθε παιχνίδι πλέον μοιάζει σαν τελικός. Αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο τελευταίος στο «Ηλίας Πούλλος» και να αρχίσει επιτέλους η ομάδα να παίρνει συνεχόμενα αποτελέσματα, αν θέλει να ελπίζει για εξάδα αλλά και για κάτι καλύτερο στη συνέχεια.