Home TOP NEWS Ο Κολοβός, η δήλωση του κόουτς και το αυτονόητο

Ο Κολοβός, η δήλωση του κόουτς και το αυτονόητο


Τα πρώτα του λεπτά με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πραγματοποίησε στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Κολοβός. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας, αφού έδωσε την ασίστ στον Κατελάρη.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με μια ομάδα είναι λογικό ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Κολοβού που αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι σίγουρα θετικό ότι με την πρώτη του παρουσία είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας, ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί από τόσο νωρίς. Αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου και αφότου προσαρμοστεί για τα καλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Γιάννης Αναστασίου, στη διάσκεψη μετά τον αγώνα, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός της πρώτης συμμετοχής του νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστή και με χιουμοριστικό τρόπο ανέφερε ότι έκανε απλά μια πάσα. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο κόουτς είπε το αυτονόητο, εννοώντας προφανώς ότι είναι νωρίς για να έχουμε εικόνα όσον αφορά την αξία αλλά και την ποιότητα του Κολοβού.

Το ζητούμενο είναι ο Δημήτρης Κολοβός να δικαιώσει τον προπονητή για την επιλογή του να τον φέρει και το σημαντικότερο να προσφέρει με τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την κάκιστη πορεία που είχε, θέλει να βρει ελπίδες ανάκαμψης μέσω των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών και ελπίζουμε ο Κολοβός να είναι ένας από αυτούς.