Home TOP NEWS Πανομοιότυπη εβδομάδα…

Πανομοιότυπη εβδομάδα…


Η εβδομάδα που διανύουμε θυμίζει αρκετά αυτήν μετά τη σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Για τον λόγο αυτό θα πούμε ξανά το ίδιο, ότι δηλαδή για να έχει αντίκρισμα το τρίποντο απέναντι στην Σαλαμίνα, πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όπως τότε με την ΑΕΚ έτσι και προχθές με την Σαλαμίνα, η νίκη για την ομάδα μας ήταν μονόδρομος για να συνεχίσει να ελπίζει. Μετά τον αγώνα με την ομάδα της Λάρνακας, ήταν σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσει με νίκες για να έχει αντίκρισμα αυτή η επικράτηση. Αυτό δεν έγινε καθώς η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στην Λεμεσό από τον Απόλλωνα. Το εν λόγω γεγονός πρέπει να αποτελέσει σήμα κινδύνου για τη συνέχεια και έπειτα από το τρίποντο στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Σαλαμίνα. Αυτή τη φορά το τριφύλλι έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο απέναντι στην Πάφο και καλείται να πάρει το ζητούμενο και να συνεχίσει με νίκες.

Εφόσον η ομάδα μας δεν καταφέρει να φύγει το Σάββατο με το διπλό από την Πάφο, η προχθεσινή νίκη θα ξεχαστεί εύκολα. Γι’ αυτό τα κεφάλια κάτω για δουλειά καθώς ακόμη δεν πετύχαμε απολύτως τίποτα.