Home TOP NEWS Πρόβλεψη με… αλλαγές

Πρόβλεψη με… αλλαγές


Δύσκολη έξοδος για την ομάδα μας σήμερα στο «Αμμόχωστος» (19:00, live @OmonoiaNews) κόντρα στον Ερμή. Η νίκη είναι μονόδρομος και πρέπει να έρθει πάση θυσία. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να παρατάξει την ενδεκάδα που θα φύγει με το διπλό για να συνεχίσει η ομάδα να ελπίζει για εξάδα, για να μπορεί να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για Ευρώπη.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα σε σχέση με τον προηγούμενο απέναντι στην Πάφο. Ο σχηματισμός παραμένει ο ίδιος και στο 4-2-3-1.

Άμυνα

Δεδομένος πρέπει να θεωρείται κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας, που θα έχει για δίδυμο μπροστά του τους Βύντρα και Κούσουλο. Τη θέση διεκδικεί και ο Γκαφούρ και σε αυτήν την περίπτωση ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής θα είναι αυτό που μένει στον πάγκο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λόρα, ενώ στο αριστερό η θέση παίζεται μεταξύ Πρέτσε και Μανρίκε, με τον δεύτερο να έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς είναι και η φυσική του θέση.

Μεσαία Γραμμή

Στο χώρο του κέντρου και σε ρόλο «εξαριού» πιθανόν να βρεθεί ο Λόε ενώ λίγο πιο μπροστά θεωρείται σίγουρος ο Γκόμεθ. Επιστρέφει ο Σοάρες και μάλλον χτυπάει θέση στην ενδεκάδα έναντι του Ατζαγκούν. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη πάντως αν προτιμηθούν και οι δύο μαζί, με τον ένα να μετατίθεται για το δεξί φτερό. Αν όντως συμβεί αυτό τότε στο αριστερό άκρο θα βρεθεί ο Κολοβός. Θέση στα φτερά πάντως διεκδικούν με αξιώσεις και οι Μαυρίας και Ζίβετς.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νταβίντ Ραμίρεζ που καλείται να παρουσιάσει την ίδια καλή εικόνα που είχε στον αγώνα με την Σαλαμίνα.