Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Συλλήψεις, ομολογίες και… νέα επεισόδια

Συλλήψεις, ομολογίες και… νέα επεισόδια


Είχαμε αναφέρει πριν λίγα 24ωρα ότι δε θέλαμε να ασχοληθούμε περισσότερο με την υπόθεση Ουζόχο, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σημαντικο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα και πρέπει όλοι μας να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Ωστόσο, πραγματικά οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες που δεν μπορούμε παρά να σας ενημερώνουμε για αυτές. Τα πράγματα φαίνεται μάλιστα να είναι πολύ πιο σοβαρά από την αρχική εκτίμηση, καθώς πλέον μιλάμε για πλαστογραφία και άλλα σοβαρά παραπτώματα.

Πάμε να τα βάλουμε όμως σε μια σειρά. Ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου, συνελήφθη χθες από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, εκεί που του επιβλήθηκε τριήμερη κράτηση. Ο κ. Γιάγκου είναι γιατρός στο επάγγελμα και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση πλαστογραφίας με τις εξετάσεις του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Φρανσίς Ουζόχο, κληθείς να καταθέσει για τα γεγονότα, φέρεται να παραδέχτηκε ότι κάποια από τα χαρτιά που του προσκόμησαν, δεν ήταν δικές του εξετάσεις! Μαρτυρία που αν όντως επιβεβαιωθεί ότι ισχύει, μιλάμε για νέα παραπτώματα, πέραν της πλαστογραφίας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί μας νοιάζει ο… Ουζόχο και η άποψη μας για το θέμα

Την ίδια ώρα, χτες βράδυ ανεγκέφαλοι έδρασαν και έκαναν ζημιές στο προπονητικό του Απόλλωνα στο Κολόσσι. Ασφαλώς και στα δικά μας μάτια, οι πιο πάνω ενέργειες σχετίζονται με όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα. Οι πιέσεις από κομματικούς κύκλους συνεχίζονται, την ίδια ώρα που οι ομάδες ετοιμάζονται να δώσουν αγώνες πρωταθλήματος σε λίγες ώρες.

Η υπόθεση με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης έχει πάρει τροπή σκανδάλου, η βρωμιά για άλλη μια φορά ξεβράζεται στην επιφάνεια και το κυπριακό ποδόσφαιρο πιάνει πάτο για… πολλοστή φορά