Home TOP NEWS Καμιά δέσμευση με Κιπιάνι-Αλβμπόγκε

Καμιά δέσμευση με Κιπιάνι-Αλβμπόγκε


Δανικοί ξεκίνησαν την τρέχουσα σεζόν οι Νικολάι Κιπιάνι και Τζον Αλβμπόγκε σε Ερμή Αραδίππου και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα. Αμφότεροι τη στιγμή που μιλάμε αποχώρησαν από τις ομάδες που αναφέρουμε πιο πάνω και εύλογα ο κόσμος διερωτάται τι απέγιναν τα συμβόλαια που διατηρούσαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Καταρχάς, είναι ορθότερο να ξεκαθαρίσει πως είχαν τα πράγματα μέχρι σήμερα. Και για τους δύο το συμβόλαιο με την ομάδα μας τερματιζόταν το ερχόμενο καλοκαίρι, με το τριφύλλι να τους παραχωρεί δανεικούς πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωνε ένα ποσό στους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο το επωμίζονταν οι ομάδες στις οποίες παραχωρήθηκαν.

Πλέον, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καμία δέσμευση, ούτε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ποδοσφαιριστές, ούτε από τους ποδοσφαιριστές προς την ομάδα μας. Οι δρόμοι χωρίζουν οριστικά, χωρίς επιπλέον οικονομικό βάρος για το τριφύλλι.

Ήδη ο Τζον Αλβμπόγκε δέχτηκε ήδη πρόταση από την Σουηδική Σίριους και συνεχίζει εκεί την καριέρα του, σε ένα πρωτάθλημα που τώρα ξεκινάει, με τον Κιπιάνι να βρίσκεται από τον Γενάρη στην Ρουστάβι, ομάδα που εδρεύει στη Γεωργρία. Ο Σουηδός μέτρησε μόλις μία συμμετοχή στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Κιπιάνι φόρεσε 12 φορές τη φανέλα των φτεροπόδαρων.