Home TOP NEWS Μήνυμα στη διοίκηση από… Κολοβό!

Μήνυμα στη διοίκηση από… Κολοβό!


Είναι ένα θέμα που τρέχει εδώ και κάποιες μέρες. Πιθανόν μάλιστα η απόφαση να έχει ήδη παρθεί. Αναφερόμαστε ασφαλώς στην αγορά ή όχι των δικαιωμάτων του Δημήτρη Κολοβού από τη Μέχελεν. Όπως σας αναλύσαμε σε προηγούμενα άρθρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μέχρι τις 31 Μαρτίου για να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης – Τι ισχύει για Κολοβό και οι 100 000 ευρώ της Μέχελεν

Πάντως, η χτεσινή παρουσία του Ελλαδίτη με την Εθνική του ομάδα, έστειλε νέο μήνυμα στη διοίκηση από πλευράς ποδοσφαιριστή. Ο Κολοβός σκόραρε το 2ο τέρμα της Εθνικής Ελλάδας στο 85′, στο 2-2 με τη Βοσνία εκτός έδρας. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε σαν αλλαγή και δικαίωσε τον Άγγελο Αναστασιάδη για την επιλογή του.

Διαβάστε επίσης – Μπήκε αλλαγή και σκόραρε ο Κολοβός

Ο ποδοσφαιριστής έχει καλή παρουσία και στο τριφύλλι, αν και τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται κάπως ντεφορμέ. Ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει 4 ασίστ και 3 γκολ σε 13 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας. Τα περισσότερα από τα πιο πάνω στατιστικά τα πέτυχε μόλις στους πρώτους 3 αγώνες που αγωνίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, ο τελευταίος λόγος ανήκει στη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θεωρούμε ότι αν οι Αναστασίου και Λάρκου πιστεύουν στον ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε άλλον έναν παίκτη το καλοκαίρι, με τα ρίσκα που ενδέχεται να έχει αυτό. Ο Κολοβός έχει δοκιμαστεί, έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και είναι μια λύση μειωμένου ρίσκου για του χρόνου, τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουμε αυτήν τη στιγμή μπροστά μας.

Ίσως και εντός της ημέρας να επανέλθουμε για το θέμα…

Διαβάστε επίσης – Η απόδειξη και ο… Κολοβός