Home TOP NEWS Match Report: Αδίκησε τον εαυτό της και έχασε από την ΑΕΚ

Match Report: Αδίκησε τον εαυτό της και έχασε από την ΑΕΚ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε απόψε την ήττα από την ΑΕΚ με 0-2 στο ΓΣΠ. Ο Τρισκόφκσι και ο Γιάννου ήταν οι σκόρερ στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.

Α’ ημίχρονο

Το παιχνίδι άρχισε με την ΑΕΚ να επιδιώκει να πάρει την εδαφική υπεροχή. Τα κατάφερε για ένα δεκάλεπτο ωστόσο με την πάροδο του χρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι. Μάλιστα η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ομάδα μας με ένα σουτ του Ραμίρεζ στο 13ο το οποίο δεν βρήκε στόχο. Η ΑΕΚ προσπαθούσε αλλά αδυνατούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα όμως βρήκε την ευκαιρία της στο 23ο λεπτό ύστερα από κόρνερ με τον Τρισκόφσκι να κάνει ένα πλασέ το οποίο έφυγε λίγο έξω. Στο επόμενο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό ο οποίος πλάσαρε στην γωνία του Τόνιο όμως ο Ισπανός απέκρουσε. Περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους επιθετικούς της ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο 45λεπτο ενώ σε γενικές γραμμές η παρουσία της ομάδας μας ήταν καλή. Λίγες οι φάσεις μεν στο πρώτο μέρος, όμως ήταν εμφανής η πρόθεση των παικτών μας να δημιουργήσουν.

Β’ ημίχρονο

Μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό στο 51ο λεπτό. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε παίκτες ψηλά, πίεσε ανάγκασε τους πράσινους σε κάποια λάθη. Εφτιαξε μάλιστα και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Φλοριάν στο 62′ και τον Μεχίας να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Δεν έγιναν πολλές φάσεις στη συνέχεια. Στο 69 ο Ακοράν έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή ενώ ο Κούσουλος ένα λεπτό αργότερα απείλησε με κεφαλιά. Μία μπαλιά στην πλατη της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφερε στο 78 τον Τρισκόφσκι σε θέση για σουτ και έτσι άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε άμεσα αλλά η ευκαιρία του Ντάρμπισάιρ 2 λεπτά μετά δεν έφερε αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ούτε το σουτ του Μότα, ούτε και αυτό του Ατζαγκούν ήταν στον στόχο. Στο τέλος φάνηκε να μένουμε και από δυνάμεις και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ενα από αυτά έφερε τον Γιάννου σε θέση για γκολ στο 90ο λεπτό το οποίο και έκανε διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας αποχώρησε από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι. Η προσπάθεια που έγινε δεν εξαργυρώθηκε με κάτι θετικό.  Τα πολλά λάθη, η αδυναμία μας να γίνουμε ουσιαστικοί στις λίγες ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν αλλά σίγουρα και η ποιότητα του αντιπάλου έφεραν την ήττα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενδεχομένως και να μας αδικεί ωστόσο φάνηκε για ακόμα μία φορά η αδυναμία μας να διατηρήσουμε την ενέργεια μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτή τη φορά μας στοίχισε με την ήττα.