Home TOP NEWS Αυτά που ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον ΚΟΑ

Αυτά που ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον ΚΟΑ


Συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ είχαν σήμερα το μεσημέρι τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, με άτομα του Οργανισμού. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η πρόταση που κατέθεσε στις αρχές του Ιούνη η ΟΜΟΝΟΙΑ, για κατεδάφιση του «Μακαρείου» και ανέγερση νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΚΟΑ δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο ζήτησε από την ομάδα μας όπως παρουσιάσει επίσημα και γραπτώς την πρόταση της προς τον Οργανισμό. Έπειτα, το αίτημα θα περάσει για έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας στο οποίο υπάγεται ο ΚΟΑ και εκεί θα δούμε πως θα προχωρήσει το θέμα.

Το ΔΣ της εταιρίας θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη και εφόσον παρθεί απόφαση, θα ετοιμαστεί γραπτώς η πρόταση όπως ζητήθηκε από τον ΚΟΑ. Όσον αφορά τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιμένει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί εφόσον δεν γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα.

Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρευρέθηκαν στη συνάντηση, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Δημήτρης Γρήγορη, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου και ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Νίκος Χαραλαμπίδης.