Home TOP NEWS Μπεργκ: «Χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση»

Μπεργκ: «Χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση»


Χαρούμενος για τη νίκη και για την απόδοση της ομάδας εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Είπε επίσης ότι η ομάδα θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να δουλέψει και να ετοιμαστεί ακόμη περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη νοοτροπία που επέδειξαν οι παίκτες του ενώ εκφράστηκε πολύ θετικά και για την παρουσία του κόσμους στο ΓΣΠ.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε… «Φυσικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την νίκη. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα , φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε δύο τέρματα. Είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είμαστε καινούργια ομάδα, και είμαστε χαρούμενοι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαλαμίνα πίεσε, δεν ρισκάραμε παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για άλλα τέρματα . Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι αλλά σε γενικές γραμμές η πρώτη μας νίκη στην έδρα μας είναι κάτι θετικό. Βελτιωνόμαστε , κτίζουμε νοοτροπία και προχωρούμε. Είχε και η Νέα Σαλαμίνα τις ευκαιρίες της ομάδας είχαμε και τον τερματοφύλακα μας.

Τώρα έχουμε τη διακοπή. Θα προπονηθούμε για να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο, δημιούργησαν καλή ατμόσφαιρα είχε και αυτός πολύ καλή απόδοση και τους ευχαριστώ. Είναι ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος.»

Και συνέχισε ύστερα από ερώτηση… «Είμαι πολύ πιο χαρούμενος από το παιχνίδι με την Δόξα διότι τώρα έχουμε δύο νίκες. Είναι καλό το ξεκίνημα, δεν ξέρω το παρελθόν όμως πάντοτε θα παίζουμε για να κερδίζουμε ξέροντας ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μπαίνουμε στο γήπεδο με πίστη. Θα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και δύσκολες στιγμές. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να δημιουργήσουμε ομοιογένεια όμως για την ώρα είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα και με την καλή μας απόδοση. Είναι καλό το ξεκίνημα μας σε μία μακρά σεζόν και συνεχίζουμε.»

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: